Kövér László kijelentése: Irigyelnek bennünket az Európaiak. Te is így látod?
Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 17:12
1/16 anonim válasza:
Igen igazat mond csak jól kell értelmezni merthát ő a sanyargató elitre gondolt külföldön nem tudják ennyire nyomorgatni a népet mint itthon persze hogy büszke magára.
2/16 anonim válasza:
Sehol nem lehet ennyit lopni ,feltűnés nélkül.
3/16 anonim válasza:
És hozzátenném, Orbán szerint legyőztük Európát, nekünk lett igazunk. Hát erre csak azt tudom mondani, hogy kétharmad ide vagy oda, az mindig a vég kezdete, amikor egy vezetés ennyire elszakad a valóságtól. Gondoljunk pl. Kóka Jánosra, aki pár éve szintén kijelentette, hogy dübörög a gazdaság, minket irigyel Európa. Orbánék bukása nem lesz olyan sima mint Kókáé, de elkerülhetetlen.
4/16 anonim válasza:
Irigyelnek bennünket, de nem azért, amiért Kövér mondta, hanem a vízkészletünkért (ami néhány évtized múlva aranyat fog érni), a jó termőföldünkért, stb. Sajnos 1-3 éven belül ez már mind az övék lesz...
5/16 anonim válasza:
"Irigyelnek bennünket az Európaiak. Te is így látod?"
Én meg Monaco hercege vagyok.
6/16 anonim válasza:
4/5. Sem a vízkészletünkért,sem a termőföldünkért NEM irigyelnek bennünket! Ez csak egy ostoba kitaláció. Vízkészlet más helyen is van,és jobb termőföldek is.
Kövér pedig mindig is hülyeségeket beszélt.
7/16 anonim válasza:
Ennek a Kövérnek is az a baja mint Matolcsinak, Leállt az agya és nem indult újra.
8/16 anonim válasza:
Persze, irigylik, hogy ők fikciónak nem tudnak olyan durva dolgokat kitalálni, ami nálunk valóság... Francokat irigyelnek, rajtunk röhög a fél világ. Okkal.
9/16 anonim válasza:
Majd ha a németek kuncsorognak az ajtónkban hitelért, akkor így fogom látni.
10/16 anonim válasza:
Kövér "nádfedeles" László vezér vezess minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!