Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Honnan tudhatom meg, hogy...

Honnan tudhatom meg, hogy melyik börtönbe ül?

Figyelt kérdés

Apámnak van egy öccse, aki számomra pár éve derült ki. Sosem beszélt róla. Pár éve is csak elszolta magát róla.

Annyit modnott, hogy börtönbe ül. Rosszkor volt anno rossz helyen. Rablásd miatt csukták le még huszonéves korában. Apám jelenleg 53 éves, tehát az öcsike is közel 20 éve van akkor börtönbe.

Nem tudom, hogy pontosan mi történhetet, nem beszél róla. Annyit tudok, hogy minden hónapban egy számlára rak neki félre X forintot, hogy amikor kiszabadul majd, eltudja kezdeni az letét. Ebből gondolom azt, hogy még bent csücsül.

A féltestvéremet is onnan tudom, hogy egyszer beállított hozzánk, amikor még 15 éves voltam. Apám első házasságából való fiú. Azt se mondta sosem, hogy anyám előtt is volt felesége/családja.. Anyám természetesen tudott róla. Akkor volt a féltestvérem 19 éves, azóta se láttam.

2012. nov. 6. 13:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én felkutatnám Apám összes papírját és kell lennie egy papírnak, hogy Bírósági végzés vagy akárminek, hivatalos papírnak. Elméletileg ott kell szerepelnie rajta, h miért, hol, mikor, hogyan stb...követte el és hol, mikor ...kell ülnie, mennyit. Egyszóval azon minden rajta van amit tudni akarsz!

Biztos, h Magyarországon van a öcséd? Lehet, h külföldön van, olyan helyen ahol pl félreértelmezett önvédelemből (mondjuk ez itt is előfordul) leültették. Sajna a mai világban az sem lehetetlen, h valaki önszántából pénzért magára vállal egy csomó x@arságot, mert iszonyú milliókat fizetnek ilyenért, akármelyik országban.

2012. nov. 10. 12:33
 22/24 anonim ***** válasza:
Miert kellene hogy az apjanal legyen barmifele papir????
2012. nov. 10. 16:11
 23/24 A kérdező kommentje:

Feltúrni a szüleim házát biztos, hogy nem fogom. Az már a legalja lenne ..

Továbbra se mond el semmit, nem akar beszélni erről. Majd talán 1× igen.

2012. nov. 11. 08:59
 24/24 anonim válasza:
és akkor cégek lehet tudni, hogy mi lett..?:D
2018. jan. 26. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!