Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért nincs halálbüntetés?!

Miért nincs halálbüntetés?!

Figyelt kérdés

Ezt a gyereket a mocskos, aljas "nevelőanyja" ölte meg! Gratulálok a gyámhatóságnak, hogy nem vették észre, ez a p* gyűlöli a 11 éves gyereket, apuci is elmehet a fenébe!

[link]

2012. nov. 3. 16:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Mert alkotmányellenes.
2012. nov. 4. 13:19
 22/25 A kérdező kommentje:

Hát a Face-n kitört a gyalázat! Kap a kormány is hideget-meleget. Én azzal értek egyet, aki azt írta, hogy ezt a Polcz Erikának nevezett szadista nöstényördögöt dobják be a Csillagba, a kiéhezett rabok közé! Szenvedjen, mint az szerencsétlen kisfiú. Közben az is kiderült, hogy az egyik hajléktalan KÉT HETE szabadult a börtönből, ahová NEMI ERŐSZAKÉRT került!

[link]

2012. nov. 4. 13:33
 23/25 anonim ***** válasza:
Mert akkor a pokolban mégtöbben lennének és isten elveszítené a csatát. Ezért nincs halálbüntetés!
2012. nov. 5. 19:31
 24/25 anonim ***** válasza:
Éppen most hallottam, hogy a nő sátánista szektában volt. Persze hogy mostmár mindenki utálja a sátánistákat. Ha benne volt e egyáltalán ez a nő. Mert a média most nagyon sztárolja istent, hát kell valakit hibáztatni.
2012. nov. 5. 21:32
 25/25 A kérdező kommentje:
Szerintem simán tudathasadásos elmebeteg. És még vigyorog, tiltakozik, hogy nem ő tette. Gondolom a másik énjét hibáztatja.
2012. nov. 5. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!