Miért nincs halálbüntetés?!
Ezt a gyereket a mocskos, aljas "nevelőanyja" ölte meg! Gratulálok a gyámhatóságnak, hogy nem vették észre, ez a p* gyűlöli a 11 éves gyereket, apuci is elmehet a fenébe!
ez hülyeség, pont az előbb belegondoltam mikor olvastam ezt a cikket és a hozzászólásokat hogy milyen ország lenne ez már ha minden héten kivégeznének valakit.
utána meg azért lenne mindenki felháborodva
Ilyen nyílt ügyekben, ahol egyértelmű a bűnösség, minden akadály nélkül engedélyezném a halálbüntetést. Ma reggel sétáltam haza, és láttam hogy gyűlnek a rendőrök a Deseda mellett, láttam mikor megtalálták a holttestét a rendőrök. Szerintem már mindenki bekalkulálta ezt hogy megölték, napok óta több százan keresték.De azt hogy olyan brutalitással, hogy a rendőrség még közölni se meri.. Nos... Ilyenkor engedélyezném a halálbüntetést, szigorú körültekintés mellett. (ilyen egyértelmű helyzetben, vagy mint például Breiviknél)
Az apát hibáztatni pedig felesleges. Az ilyeneket senki nem tudja előre megjósolni. Mikor megölték az egyik diáktársamat, egy olyan srác volt a gyilkos, akivel nap mint nap fociztam, és még azt se hittem volna róla, hogy akár csak megütne egy ártatlant. Az ilyeneket nem lehet érezni a másikon. Az apának szerintem most pont ez hiányzik az életéből, hogy még őt is hibáztassák...
"A halálbüntetés nem megoldás! Ugyanis aki bűnöző, annak teljesen mindegy hogy leül 50 évet vagy kivégzik. "
Igen???
A Sztojka klán kapott néhány évet kséelésért, mi a garancia arra, hogy nem gyilkolnak megint?
Ha valamelyik családtagoddal történne, akkor is vidám liberális lennél?
Nem tudom, ez a kis gyereknek mi lehetett az a szörnyű nagy vétke, hogy így kellett meghalnia :( Ha nem kellett a szülőknek, van humánusabb megoldás is, örökbe adhatták volna, vagy vannak nevelőotthonok...
A nevelőapjának barátnője úgy érezte hogy a kapcsolatukat elrontja a gyerek. Még jó hogy a problémákat mindenki normálisan tudja kezelni.
"ijesztően primitív és gyalázatosan degenerált vagy. beteges amiket írsz."
Bagoly mondja...
"Ha valamelyik családtagoddal történne, akkor is vidám liberális lennél?"
Azt hiszem ráéreztél a lényegre. Annak kell ítéletet hoznia aki pártatlan és érintetlen érzelmileg. Ha nem így lenne valószínűleg azért halálbüntetés járna ha bedobnának egy zsepit a kertedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!