Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A nagykorú lányom beperelt...

A nagykorú lányom beperelt rokontartás felemelését kérve. Az utóbbi 6 évben nullára íródott a kapcsolatunk. Kérhetem a rokontartás megszüntetését?

Figyelt kérdés
Csak sms-eket ír, amikor hirtelen 6 számjegyű összeg kellene neki. Találkozni nem akar, amióta feleségem és két gyermekem született. Fizetős nappalit kezdte most az egyetemen. Küzdöttem éveken át a gyámügy segítségével a jó kapcsolatunkért. Ami ajándékot adtam neki, azt mind kidobta, vagy ócsárolta. Tőle nem kaptam még ajándékot. Édesapám meghalt 3 hónappal ezelőtt, és ő nem jött el a temetésére. Ez nekem fájó pont. Most pedig beperelt a gyermekem. Ti mit tennétek a helyemben?

2012. okt. 31. 14:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"ösztöndíjamból + nyári munkából simán megvan a tandíjam"

Én mint szülő munka és család mellett végeztem el a főiskolát.Akkor még együtt voltam exel, és az ő és a gyermek eltartása mellett az akkori munkámban jól kerestem, és nem is volt akkora nagy összeg,mint most.

Azt még hozzá kell tennem a történethez, hogy exet megsajnáltam anno a szegényes életkörülményei és italozó apja miatt, és ezért kiemeltem abból a létből. Nem volt semmije, amikor összeköltöztünk.Gyerekünk úgy lett, hogy bejelentés nélkül elkezdte nem szedni a tablettákat.Én pedig szerettem volna várni még pár évet az apasággal. Váláskor egy lakással távozott a házasságból, mert nagyvonalú voltam. Inkább én kezdtem nulláról.Mégis még a gyerekünket is ellenem fordította. Ilyen az élet.Nagyon gondolja meg minden fiú, hogy házasságot köt-e és ha igen, akkor kivel.A védekezésről pedig a fiú gondoskodjon, az a tuti.

2012. okt. 31. 21:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kellene a férfiaknak is néha az agyukkal gondolkozni nem mással.
2012. okt. 31. 23:01
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

"Ezért kellene a férfiaknak is néha az agyukkal gondolkozni nem mással."

Mondja ezt egy nő. A vér nem lehet egyszerre fent is és lent is egy férfiban. Vagy ez vagy az! Inkább örülj neki, hogy így működünk, merthogy ez a legfőbb oka, hogy nem halt még ki az emberiség. :)

2012. nov. 1. 00:17
 14/14 vincennes válasza:
0%
A jo kapcsolatert nem kuzdeni kell, hanem felepiteni. Megdolgozni erte. Talan ezt kellett volna megprobalnod...
2013. máj. 25. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!