Gyerektartás 2 gyerek után hogyan fizet a férj,40-50%-a a fizetésének?
Lelépett a férjem Angiába, és rájött válni akar. HOgyan működik a gyerektartás két kislánnyal hagyott itthon, egy 7 hónapossal, és egy 2.7 évessel.
Azt hallottam két gyerek után 40% jár, de valahogy 50%-ot is lehet kérni.
És ha Angiában van , akkor hogyan ?
Az 1000 font kint majdhogynem minimálbér és ebből meg kell élni, ami sokkal drágább, mint itthon főleg az albérlet.
Tudom, éltem kint évekig.
Csak neked hangzik jól magyar szemmel az összeg, de hidd el, ez nem sok.
1000 font az nem 350.000,- Ft!!!
Nagyon nem úgy megy ez, hogy átszámolod, és kész.
Kint ez semmi, csoda, ha fenn tud tartani egy lakást, és megél rendesen.
Még a 40.000,- Ft is sok valóban, szerintem fogadd el, mert nem kizárt, hogy 30-at ítélnének meg. (15-15)
Basszus egy ilyen helyzetben érthetőek az indulatok.
Azon túl, hogy a gyerekekre barmennyit el lehet költeni, gondolom némi elegtetelt is jelentene neki. És ezt meg tudom erteni, hiaba vagyok ffi.
Ez valóban az angol minimálbér, de ne úgy képzeljétek, mintha itthon élne minimálbérből. Magyar szemmel, abból ott kényelmesen el lehet élni egyedül. Nem fog hawaii-n nyaralni a csávó, de nincsenek olyan gondjai, hogy vegyen-e aznap gyümölcsöt.
Annak nézz utána inkább, hogyha ő angliában bead egy válókeresetet, akkor nem angliában van-e a tárgyalás. Én nem tudom, hogy ez reális lehetőség-e, de zárd ki mindenképp. Ha lehetséges, akkor meg azonnal add be itt magyarországon. Ha nem jelenik meg, akkor neked annál jobb. Csak csináld okosan... annyit kérj, hogy ő is meg tudjon élni angliában, mert ha haza kell jönnie emiatt, akkor hiába ítélnek neked 20%-ot, angliai fizetésből 10% is több, mint az itthoniból 20.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!