Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Gyerektartás 2 gyerek után...

Gyerektartás 2 gyerek után hogyan fizet a férj,40-50%-a a fizetésének?

Figyelt kérdés

Lelépett a férjem Angiába, és rájött válni akar. HOgyan működik a gyerektartás két kislánnyal hagyott itthon, egy 7 hónapossal, és egy 2.7 évessel.

Azt hallottam két gyerek után 40% jár, de valahogy 50%-ot is lehet kérni.

És ha Angiában van , akkor hogyan ?

2012. okt. 29. 07:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon fura, hogy ennyire a százalékokon lovagol. Kiszipolyozásnak tűnik nekem is. Részleteket nem tudunk, csak hogy kicsi gyerekekkel van otthon a kérdező. Nem gondolom, hogy véleményt tudnánk így nyilvánítani. Volt előjele, hogy válni akar? Hogy-hogy lelépett? Nem is tudtál róla, hogy odamegy? Te dolgoztál a szülések meg a gyes előtt? Milyen körülmények között éltek? ...stb...
2012. okt. 29. 08:58
 12/23 anonim ***** válasza:
Odakint 1000 font az lószar... Abból nem fog nagy lábon élni. Ha ennek elviszed a felét haza is fog jönni, mert a fele még éhenhalni is kevés lesz.
2012. okt. 29. 08:59
 13/23 anonim ***** válasza:
ki kell hogy abranditsalak nem fogsz jol jarni mert angliaban dolgozik. a magyar atlagberg a szakmaban ahol dolgozik azt fogjak figyelembe venni mert ugye kinn az alberlet kaja sokkal dragabb.Jobban jarsz ha megegyezel vele kinnt mas eu orszagban sem huha a gyerektartas olyen 300 eu max ket gyerekre.Azt ajanlom menj el dolgozni gyerekek ovi bolcsi nagyszulo tarsd el oket hiszen te vagy az anya vagy add oda az apanak o el tudja tartani.Ne a kulfoldi fizetessel szamolj mert az nem fog bejonni
2012. okt. 29. 08:59
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Az 1000 font kint majdhogynem minimálbér és ebből meg kell élni, ami sokkal drágább, mint itthon főleg az albérlet.

Tudom, éltem kint évekig.

Csak neked hangzik jól magyar szemmel az összeg, de hidd el, ez nem sok.

2012. okt. 29. 09:05
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

1000 font az nem 350.000,- Ft!!!

Nagyon nem úgy megy ez, hogy átszámolod, és kész.

Kint ez semmi, csoda, ha fenn tud tartani egy lakást, és megél rendesen.

Még a 40.000,- Ft is sok valóban, szerintem fogadd el, mert nem kizárt, hogy 30-at ítélnének meg. (15-15)

2012. okt. 29. 09:11
 16/23 anonim ***** válasza:
2012. okt. 29. 09:19
 17/23 anonim válasza:
31%

Basszus egy ilyen helyzetben érthetőek az indulatok.

Azon túl, hogy a gyerekekre barmennyit el lehet költeni, gondolom némi elegtetelt is jelentene neki. És ezt meg tudom erteni, hiaba vagyok ffi.

2012. okt. 29. 10:00
 18/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem te jártál jól, ugyanis, ha mind a 4-en mentek ki, és a férjed 1000 fontot keres, te meg babával vagy otthon, kb. éhen is haltok az első hónapban. Az az 1000 font még 1 embernek is kevés a kinti árakhoz.
2012. okt. 29. 10:05
 19/23 anonim ***** válasza:

Ez valóban az angol minimálbér, de ne úgy képzeljétek, mintha itthon élne minimálbérből. Magyar szemmel, abból ott kényelmesen el lehet élni egyedül. Nem fog hawaii-n nyaralni a csávó, de nincsenek olyan gondjai, hogy vegyen-e aznap gyümölcsöt.

Annak nézz utána inkább, hogyha ő angliában bead egy válókeresetet, akkor nem angliában van-e a tárgyalás. Én nem tudom, hogy ez reális lehetőség-e, de zárd ki mindenképp. Ha lehetséges, akkor meg azonnal add be itt magyarországon. Ha nem jelenik meg, akkor neked annál jobb. Csak csináld okosan... annyit kérj, hogy ő is meg tudjon élni angliában, mert ha haza kell jönnie emiatt, akkor hiába ítélnek neked 20%-ot, angliai fizetésből 10% is több, mint az itthoniból 20.

2012. okt. 29. 10:17
 20/23 anonim ***** válasza:
40. ezernél többet nem nagyon fognak megítélni.
2012. okt. 29. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!