Függetlenek a magyar bíróságok, bírók?
Elvileg igen.
De mivel ott is emberek dolgoznak szerintem előfordul, hogy megfélemlítik, lefizetik őket, (olyanról is hallottam, hogy a bírónő beleszeretett a vádlottba). De ha még becsületesen is végzik a munkájukat, akkor is előfordul, hogy a legfelsőbb bíróság keresztbe tesz nekik és megsemmisíti az ítéletet, új eljárás lefolytatását rendeli el.
És a magyar bíróságokat a strassburgi, hágai bíróság is felülbírálhatja.
A Btk. és a Be. is ugyanaz, az alanytól függetlenül.
És, ha kilépünk a büntetőjog területéről, akkor igaz ez a Pp-re, Ptk-ra, és minden más törvényre is.
Én tényeket közöltem. Mit értelmi szintezel nekem?
A saját szervezésű amatőr focicsapatomban 2X játszott cigány. Az egyik egyszer ellopta az öltözőből az övtáskámat a pénztárcámmal, irataimmal. A másikkal semmi bajom nem volt (és másnak sem tudtommal).
A cigánysággal való viszonyomat szerintem jól tükrözi, hogy volt rá példa, hogy a helyi Cigány Önkormányzat vezetője hívott egy cigány tornára focizni.
Nem a cigánysággal van bajom! Hanem a cigány kérdés politikai, társadalmi kezelésével.
És azon mit kellett lepontozni, hogy leírtam, hogy csak egy Bt, Be, Ptk és Pp létezik?
Miért, valaki szerint több van?
Agyatlan emberek, komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!