Lehet nagy bajom belőle? Baromkodtam biológia órán, és elővettem a farkamat. Hatalmas botrány van belőle, és a tanárnő lehet tovább akarja vinni az ügyet. Mi lehet a legrosszabb?
azt már nem is mondom hogy valszeg kifognak rúgni:S 11. es vagyok.
18f
XXXXXXXDDDDDDDDDDDDD
Hát ez marha nagy. :D Te aztán jó hülye vagy, hogy ilyeneket csinálsz. Azért 18 évesen ilyen szinten állni? :D
"208. § Aki magát nemi vágyának kielégítése végett más előtt szeméremsértő módon mutogatja, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
Az a baj, hogy állt, tehát akár büntetőjogi következménye is lehet.
Ha csak simán előkapod, az még elmenne szabálysértésnek.
Nyilván nem kapsz letöltendőt, valszeg egy próbára bocsátással megúsznád, de 18 éves fejjel tényleg kétszer meggondolhatnád, mit művelsz.
Még nektek áll feljebb, hogy vitázott a szüleiddel a tanár. Hát még örülhetnél, hogy nem lett komolyabb bajuk a szüleidnek! Nevelni is aztán tudni kell.
Azért belegondolhatnál. Ha tanár lennél és be mennél órát tartani, azok a szerencsétlenek meg nem hagynának dolgozni téged, te már pár perc után ordítanál és otthagynád az egészet. Örülj, hogy ekkora türelmük van a tanároknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!