Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi lehet legrosszabb esetben?

Mi lehet legrosszabb esetben?

Figyelt kérdés
Osztálytársam egész évben nem járt be suliba.11edikesek vagyunk.8adikba volt egy kis verekedése az iskolában de semmi komoly nem történt.De a srác szülei mégis feljelentették,járt bíróságra de nem jutottak semmire.Ma jött nekik egy levél hogy hétfőn bekell mennie a bíróságra gyanusítottként.De nincs oda írva hogy milyen ügyben.Ez a suli miatt lehet hogy nem járt be? De azért mért lenne gyanusított? Vagy még a régi ügye? Mi lehet legrosszabb esetben? Köszi a válaszokat! És a segítséget!
2010. jún. 16. 12:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ha nem tudjuk, konkrétan mivel gyanusítják, akkor nem tudjuk azt sem, mi lehet a legrosszabb...
2010. jún. 16. 13:05
 2/9 anonim ***** válasza:
ha a suli miatt lenne, akkor a jegyzőhöz kellene mennie sőt a szülőknek kellene elsősorban mennie. tehát valszeg a verekedés miatt megy. remélem elmeszelik.
2010. jún. 16. 13:21
 3/9 A kérdező kommentje:
nem értem mért kell rossz indulatunak lenni...(utolsó válaszoló) ha nem tudod hogy mért volt a verekedés stb...
2010. jún. 16. 13:31
 4/9 A kérdező kommentje:
de biztos téged is párszor elgyepáltak a suliba...amit meg is érdemeltél...és ezek után is megérdemelnéd...és azért vagy ilyen másokkal...amikor osztálytársam egyszer ütötte meg a gyereket...és megvolt rá a nyomos oka! ;)
2010. jún. 16. 13:34
 5/9 anonim ***** válasza:
kit érdekel?
2010. jún. 16. 15:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D Ismét egy értelmes válasz...az ilyenek takarodjanak már vissza a cigány ribanc anyjukba. :D
2010. jún. 16. 15:50
 7/9 anonim ***** válasza:

ez nem rosszindulatúság.

Aki az esze helyett csak az izmát tudja használni az a dutyiba való.

És a kommentjeidből lesütő IQ alapján te is odavaló vagy;)

2010. jún. 16. 16:17
 8/9 A kérdező kommentje:
figyelj haver válaszokat kértem nem kioktatást mester ;)
2010. jún. 16. 17:11
 9/9 clint ***** válasza:

talán, nem lesz vele semmi... Annak idején engem ártatlanul, egy névrokonság miatt cipeltek be. 180 magas vagyok és 95 kg, a gyanusitott személyleirása kb 160 cm 60 kg...

De névrokon volt emiatt bementem, ki is hallgattak stb, stb... aztán a szembesitésnél mondta a tanu nem én vagyok...

( a zsaruknak nem tünt fel a testi leirtak alapján a külömbség, hát na, nem az eszük a lényeg)

Viszont bekerültem a rendszerbe, és még kétszer behivtak, mert kihallgattak más ügyeknél is...

meglehet az osztálytársaddal is ez van.

Volt egy ügye, és mindig felmerül a gyanu, ha hasonló büntett van, hogy ő volt. Annyi különbséggel, hogy nála jogosan:)

2010. jún. 16. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!