Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet nagy bajom belőle?...

Hungarista18 kérdése:

Lehet nagy bajom belőle? Baromkodtam biológia órán, és elővettem a farkamat. Hatalmas botrány van belőle, és a tanárnő lehet tovább akarja vinni az ügyet. Mi lehet a legrosszabb?

Figyelt kérdés

azt már nem is mondom hogy valszeg kifognak rúgni:S 11. es vagyok.

18f

2012. okt. 24. 16:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
72%

A szüleid vitáztak az igazgatóval? Hú akkor nem jó a helyzet sztem. Ha ennyire komoly a dolog akkor szülőknek is elnézést kellet volna kérnie.

Kilences: Igaz mit írsz, sajna erkölcstelenebb világban élünk, ennek megfelelően a kamaszok és gyerekek nem olyanok mint régebben. Sztem ezért nem őket kell okolni, nem azért ilyenek mert ördögök megtestesülései, hanem mert nincs egy becsületes, tiszteletre méltó, tiszta társadalom mögöttük.

2012. okt. 24. 17:55
 12/28 anonim ***** válasza:
87%

"Sztem ezért nem őket kell okolni, nem azért ilyenek mert ördögök megtestesülései, hanem mert nincs egy becsületes, tiszteletre méltó, tiszta társadalom mögöttük."

Igazad, van, nem is a gyereket hibáztatom (bár már nem ötéves, hogy ilyeneket csináljon), hanem a szüleit. Egyrészről azért, mert némi hiányosságot vélek felfedezni nevelés terén, másrészt még nekik áll feljebb, hogy a tanár fapi.csa. És ez a nagyobb probléma. Nem biztos, hogy jót tesz a gyereknek, ha akkor is kiáll mellette a szülő , amikor inkább két bazi nagy taslit kéne adnia.

2012. okt. 24. 18:03
 13/28 anonim ***** válasza:
88%
Ez igaz #12-es (azzal a kitétellel, hogy a szülők is vastagon benne vannak). Csakhogy egy 18 éves FELNŐTT emberről beszélünk, nem egy kamaszról! Elég nagy képmutatás itt már másra mutogatni...
2012. okt. 24. 18:04
 14/28 anonim ***** válasza:
84%

18 évesen ilyet csinálsz. Hova süllyed még ez az ország. Én be sem hívtam volna a szüleit, kirúgattam volna a "farkával" együtt.

Mióta lett az normális, hogy 18 éves ember mutogatja egy iskolában TANÓRÁN a péniszét? Lol, ez már tényleg gáz.

18 évesen ennyire primitív balf@sznak lenni..., hát csak gratulálni tudok. Így tovább! 18/F

2012. okt. 24. 18:12
 15/28 anonim ***** válasza:
75%
*18 évesen ilyet csinálsz?
2012. okt. 24. 18:14
 16/28 anonim ***** válasza:
85%
Ilyet csinálnék anyám kénrné a büntetésem és meg se merne szólalni szégyenében sem az igazgató sem a tanár előtt. Gratulálok!
2012. okt. 24. 18:32
 17/28 anonim ***** válasza:
81%
Tovább akarja vinni az ügyet?Akkor szerintem formalinba fogja tenni a farkadat, mert jó biológiai bemutató anyagnak tarja.Hogy ez jó, vagy rossz hír számodra, azt nem tudom...
2012. okt. 24. 18:48
 18/28 anonim ***** válasza:
88%
Remélem kirúgnak, megérdemlik az ilyen debilek, akik az ilyenfajta parasztságot tartják "jó mókának".
2012. okt. 24. 19:35
 19/28 Hyper26 ***** válasza:
30%
Hat ez telleg gaz amit csinaltal!sztem javinto nem lessz ebbol csak sulit kell valtanod mert a tanarok mar mashogy neznek rad,illetve mindig emlekezni fognak rad,csak nehogy kisertsen ez a viselkedesed...
2012. okt. 24. 20:33
 20/28 anonim ***** válasza:
90%
Mi az a "javinto"?
2012. okt. 24. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!