Lehet nagy bajom belőle? Baromkodtam biológia órán, és elővettem a farkamat. Hatalmas botrány van belőle, és a tanárnő lehet tovább akarja vinni az ügyet. Mi lehet a legrosszabb?
azt már nem is mondom hogy valszeg kifognak rúgni:S 11. es vagyok.
18f
A szüleid vitáztak az igazgatóval? Hú akkor nem jó a helyzet sztem. Ha ennyire komoly a dolog akkor szülőknek is elnézést kellet volna kérnie.
Kilences: Igaz mit írsz, sajna erkölcstelenebb világban élünk, ennek megfelelően a kamaszok és gyerekek nem olyanok mint régebben. Sztem ezért nem őket kell okolni, nem azért ilyenek mert ördögök megtestesülései, hanem mert nincs egy becsületes, tiszteletre méltó, tiszta társadalom mögöttük.
"Sztem ezért nem őket kell okolni, nem azért ilyenek mert ördögök megtestesülései, hanem mert nincs egy becsületes, tiszteletre méltó, tiszta társadalom mögöttük."
Igazad, van, nem is a gyereket hibáztatom (bár már nem ötéves, hogy ilyeneket csináljon), hanem a szüleit. Egyrészről azért, mert némi hiányosságot vélek felfedezni nevelés terén, másrészt még nekik áll feljebb, hogy a tanár fapi.csa. És ez a nagyobb probléma. Nem biztos, hogy jót tesz a gyereknek, ha akkor is kiáll mellette a szülő , amikor inkább két bazi nagy taslit kéne adnia.
18 évesen ilyet csinálsz. Hova süllyed még ez az ország. Én be sem hívtam volna a szüleit, kirúgattam volna a "farkával" együtt.
Mióta lett az normális, hogy 18 éves ember mutogatja egy iskolában TANÓRÁN a péniszét? Lol, ez már tényleg gáz.
18 évesen ennyire primitív balf@sznak lenni..., hát csak gratulálni tudok. Így tovább! 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!