Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ki van a Provident pénzkölcsön...

Ki van a Provident pénzkölcsönző hátterében? Nem értem, őket miért nem akarták megtalálni azzal, hogy uzsorakamatra adnak hitelt? Van olyan munkavállaló aki HETENTE kap fizetést?

Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 05:05
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

"Van olyan munkavállaló aki HETENTE kap fizetést?"

Én most is hetente kapok, mikor Budapesten dolgoztam is hetente kaptam, és az ezt megelőző munkahelyemen is hetente kaptam és ebben az országban még legalább egy millióan vannak így. Szóval a kérdésnek ezt a részét nem értem.

2012. okt. 17. 05:20
 2/4 anonim ***** válasza:
96%

NEM adnak uzsorahitelt! Ha bankszámláról fizetsz, akkor nem magasabb a kamat stb., mint a bankoknál.A bankhitelek esetében az első években a tőke alig csökken, csak a kamatokat fizeted.

Akkor kell többet fizetned, ha a háznál törlesztesz. De ha nem akarsz hetente fizetni, akkor kifizetheted előre az egész hónapot.

2012. okt. 17. 06:48
 3/4 anonim ***** válasza:
94%
A HITEL kamata semmivel sem magasabb, mint más bank hiteleinél. Havonta kb ugyanannyit fizetsz, mint bármelyik banknál. Ami sok, az a kényelmi szolgáltatás, hogy házhoz hozzák a pénzt, és érte is mennek. Hogy ez kinek jó? Aki feketén dolgozik. Pl építőipar. Hetente, vagy akár naponta megkapja a pénzét, se bankszámla, se idő. Ezzel a kényelmi szolgálttással persze drága. De azt se felejtsd el, hogy nem sokat érdeklődnek afelől, hogy mennyi a fizetésed. Ennek a kockázatnak is ára van.
2012. okt. 17. 07:09
 4/4 anonim ***** válasza:
94%

Mi a francért lenne uzsorás?

Hivatalos bank mint a többi.

Hivatalosan,feketén-fehéren le van írva minden.

Ha akarná kérhetné,hogy naponta fizess.Senkit nem érdekel,hogy te egy évben hányszor kapsz fizetést.Aláírod a papírt,elfogadod a feltételeiket.

Mindezt mondom úgy,hogy nincs hitelem sem náluk,sem máshol.

2012. okt. 17. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!