Ki volt már börtönben vagy fogdában?
Hát ne tudjátok meg ,ott milyen rosz,én őrízetben voltam 72 óráig mx,de nem voltam ott 72 órát csak 40-42 óra körül,tehát 2 napot,aztán tárgyalás és sipirc haza.
Hú de ott 2 nap olyan volt mint szabadon egyhét.
H Amikor beb@szták hozzám a 2 bűnöző cigót,amit fentebb írtam akkor az egyik azt mondta a parancsnoknak,hogy őt ne engedjék ki csak soká.
Mer parancsnok úr itt jobb mint a uccán botorkálni,itt van ingyen kaja,zuhanyzás kérem ne engedjenek ki engem innen eggy darabig,itt jobb mint a uccán parancsnok úr.
Nagyjábol ez is volt,de én aligvártam ,hogy ki hozzanak onnan és majd hazaaaa...
Látogatóként nagyon sok börtönben voltam már.
És mielőtt bárki megjegyzést tenne: jogász vagyok, szóval nem rokonokat látogattam. :)
Én is azt hittem,hogy csücsült és ő is megtudta,milyen priccsen aludni,de ezekszerint nem. Jogász... Mi az a jogász?
ügyész vagy mi ki?
Én vagyok a "jogász". Nem tudom, mit nem lehet ezen érteni. Jogász a végzettségem.
Jelenleg pedig ügyvédjelöltként dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!