Milyen bicskát vegyek?
Úgy érzem kell valami fegyver amivel megvédhetném magam..
Bicskára gondoltam mert az nem túl nagy..
Csak a végső helyzetben használnám..
A törvények most nem érdekelnek szóval ne szajkózza senki..
Köszönöm.!
Karambit!
A legjobb szerintem. Megölni a rövid pengehossz miatt nehéz vele valakit, de önvédelemre kiváló.
Nekem is ilyen van.
Ha azt akarod, hogy ne büntessenek meg érte, 7cm pengehossznál rövidebbet (Vagy 11? Nem emlékszem).
De ha nem tudsz vele bánni, inkább semmilyet. A késhez tényleg érteni kell, hogy hatékony önvédelmi fegyver legyen. Láttam már olyat, hogy egy srác kezéből két ci... tudjuk ki kicsavarta a pillangót. Ha nem fényes nappal egy utcasarkon történik, a saját késével szúrták volna le.
A legjobb önvédelem, ha nem bocsátkozol harcba a támadókkal. Gázspray+(tökönrúgás+)futás és megúsztad a kockázatos verekedést vagy késpárbajt.
Késsel önvédekezni nem jó, csak végső esetben szabad.
A kicsi megállítóerő párosul a súlyos testi sértés, sőt, gyilkosság lehetőségével.
Magyarul: leszúrod, még agyonver és utána elvérzik. Egy gázspray használatával viszont: pofán fújod, nem lát, így el tudod hagyni a helyszínt és ha mégis elkap a yard, akkor is maximum könnyű testi sértés. Meg aztán 30 perc múlva nem is látszik, akkor már a bizonyítás is nehéz, hogy egyáltalán volt valami.
a-a
Aránytalanul védekezhet az új btk. szerint.
szerintem inkább ne kést vegyél,mert hamar elcseszheted vele az életed! én inkább gázspray és jól irányzott jobb egyenes párti vagyok.mivel a gázspray legális(20ml töltőtömegig) és még a kettővel együtt sem tudsz olyan kárt okozni amibe bele tudnának kötni.ha van nálad egy kés és bírósági úgy lesz belőle,akkor elég hamar elásnak az ügyvédek,mert ugye mit keres nálad egy kés...
ilyenre ne is gondolj,hogy én nem használnám csak megijednének tőle!senki nem tudja megmondani,hogy mit csinálna egy késsel a kezében veszélyhelyzetben!nagyon csúnya dolgokra képes az ember,ha elborul az agya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!