Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a suliban elhagytam a...

Ha a suliban elhagytam a telefonomat van valami esély arra, hogy visszaszerezzem? Miután átkutattam mindent bebizonyosodott, hogy nem csak elhánytam valahová. A rendőrség tud valamit tenni ez ügyben?

Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 10:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

8-as vagyok..

Nem fogok meglepődni..Csak megsúgom a kollégám 2 éve talált a buszon szintén Iphone-t és azóta is használja.. Még egyszer sem törtek rá..

Amúgy meg,írtam hogy utcán találtam, nem volt gazdája.. Nekem meg senki nem mondja, hogy mindenki Teréz anya, aki az utcán vagy nyilvános helyen talál egy telefont az rohan a rendőrségre.. Akkor én már rég visszakaphattam volna amit eddig elvesztettem telefonokat.

2012. szept. 26. 11:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy nem mindenki adja le, a telefonok nagy részét azonban nálunk megtaláljuk, és a le nem adó személyt pedig megbüntetjük.

Nekem is loptak el kerékpáromat, pénzemet rendőrként, mégis ismeretlenül segítek mindenkinek megtalálni az elvesztett cuccait, és ezt elvárom minden embertársamtól.

A mi kis városunkban azért valamennyire összefognak az emberek, és ilyen esetben beledobják a rendőrség postaládájába. Tudom, hogy jó érzés annak is aki megtalálta, és leadja, és nekünk is amikor 10-szer megköszöni, hogy meglett.

Nem a telefon ér sokat, hanem a benne található képek, telefonszámok!

Kérdező, menj be a rendőrségre 8 és 16 óra között, vidd magaddal a telefon papírjait.

2012. szept. 26. 12:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk is megtörtént, még általánosban. Lezárták az iskolát, kijöttek a rendőrök, kipakoltatták az 5.-6. osokkal a táskájukat, mert ők voltak ott a környéken, felírtak mindenkit, aki napközben elment, stb, majd kidebült, hogy aki ellopta, már rég elment. kilógott. A rendőrök meg azt mondták, hogy 50.000Ft alatt van az értéke, így nem keresik. Erről ennyit.
2012. szept. 27. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!