Elhagytam a telefonom! Már ki van kapcsolva! Mi a teendő? - Rendőrség IMEI alapján? - van esély a visszaszerzésre?
Én bejelentettem a rendőrségen. A telefon kiesett a buszmegállóban a fiam zsebéből. Felvették a jegyzőkönyvet, kellettek hozzá a telefon papírjai.
3 hónap múlva hívtak, hogy menjek be a telefonért. Visszakaptam. Beazonosították valahogyan. Ennek akkor van esélye, ha kereskedőhöz kerül eladásra a telefon.
Próbáld meg.
Ha előfizetéses telefon:
1. Rendőrségen bejelentés, jegyzőkönyv másolat.
2. Jegyzőkönyv másolat a szolgáltatóhoz, letiltás.
Az hogy valaha visszakerül-e, az már más kérdés, de ezt az eljárást tartsd be.
Kapsz új simet a régi számoddal, meg telefont pénzért.
Ha nem előfizetéses, akkor is érdemes bejelenteni, max. te leszel az a szerencsés, akinek megtalálják. Ha így lenne, írd meg nekünk. Sok szerencsét.
Nekem ellopták a 3 hónapos telcsimet...azt is tudtam,h ki volt...a rendőrség meg nem csinált semmit!
Ja és nem kevés pénzért vettem!
Samsung Monte.
Pontosan nemtudom, de szerintem én is bekapcsoltam a nyomonkövetőt a régi telefonszámomra és a muterom számára.
De ha az új sim kártyán nincs pénz akkor nem is tud sms-t se küldeni ugye?
És ha kijön egy idegen szám, akkor felhívom és mit mondjak neki?
Azt hogy te hagytad el a telefont, szeretnéd visszakapni.
Ha nem hajlandó erre, akkor fenyegesd meg hogy majd a gyakorikérdéses fiúkat ráküldöd. Ez mindig bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!