Hogyan tudok közös megegyezéssel leszerelni szerződéses katonaként? Meg akarom kapni a végkielégítést.
Nekem volt egy alkalmazottam, aki 6 évet dolgozott a munkahelyemen. Én akkor mentem oda dolgozni, amikor ő már 4,5 éve ott volt. A főnöke lettem.
Én nem tudom, hogy az előttem lévő főnök hogyan viszonyult ehhez az "emberhez", de tragédia volt minden szempontból.
Adtam neki időt arra, hogy a hozzáállása változzon megához a munkához, a munkahelyhez, a többi munkatársához, vevőkhöz, stb..
Aztán közös megegyezéssel megszüntettük az együttműködésünket. A vállalat, ahol dolgoztunk mindent megadott volna már, csak hogy elmenjen a francba.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy aki sz@rul dolgozik, attól megszabadul az ember/vállalat.
Aki viszont jó munkaerő, azt nem szívesen engedi el!
Egyébként közös megegyezéssel kevesebbet fizettünk ki neki, mint ha kirúgtuk volna és végkielégítést fizettünk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!