Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért mondják ötvenedszer is...

Miért mondják ötvenedszer is fő álhírként a TV-ben, hogy megígérték, hogy a baltás gyilkost nem engedik el, amikor erre nem tettek ígéretet?

Figyelt kérdés
A levélben nem erről a konkrét esetről volt szó. A TV miért állít hazugságokat?

2012. szept. 3. 08:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
55%

Egy részük utána se néz a dolgoknak.

Amikor a környékünkön történt egy balhé, akkora baromságokat mondtak hogy majd leszédültem a székről!

A másik fele meg direkt ferdít mert nem mer konfrontálódni a kormánnyal vagy akár fideszes cégektől kapja a fizetését.

2012. szept. 3. 08:51
 2/21 anonim ***** válasza:
48%
Mert a televíziós adás is a politika eszköze.
2012. szept. 3. 08:51
 3/21 anonim ***** válasza:
Mert miről szól az a levél amit mutogattak a tévében? Én nem olvastam
2012. szept. 3. 08:57
 4/21 anonim ***** válasza:
81%
Ebben éppenséggel nem hazudnak, ott van fehéren-feketén az azeri miniszter levelében, hogy náluk folytatja a büntetés letöltését a gyilkos. Az azeriek hazudtak.
2012. szept. 3. 08:59
 5/21 Antimod ***** válasza:
41%

"A TV miért állít hazugságokat?"

Mert sajtótermék. Fordítsuk meg a kérdést: melyik nem hazudik?

2012. szept. 3. 09:00
 6/21 anonim ***** válasza:
59%
2012. szept. 3. 09:00
 7/21 anonim ***** válasza:
81%

Megdöbbentő, amikor valakit (pl. a kérdezőt) annyira elvakítja a kormánnyal szembeni gyűlölete, hogy két egyértelmű mondatot képes pont ellentétesen értelmezni.

Ott van a levélben, hogy a 9. cikkely szerint fognak eljárni, amely szerint a gyilkos folytatni fogja a börtönbüntetését náluk. Ehelyett egy másik cikkely szerint jártak el, ami a kegyelemről szól ugyanebben az európai egyezményben.

2012. szept. 3. 09:07
 8/21 anonim ***** válasza:
68%

Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik amit több helyen is írtak.

Hogy 8 évig azért nem adták ki mert pontosan tudták hogy egy ilyen féligéret egy kis hivatalnoktól(még csak nem is a miniszter hanem annak helyettese írta) nem számít!

És a köztársasági elnök ígéretét kérték hogy nem ad neki kegyelmet amit viszont mindig megtagadtak az azeriek így nem adták ki!!

Ha 8 évig pontosan tudtuk hogy átverés és csak a közt elnök szavának hittünk volna akkor ugyan magyarázza már el nekem valaki hogy most mi változott amiért hirtelen nem kértünk biztosítékot arra hogy nem kap kegyelmet?

Pontosan tudták hogy mi fog történni!

Aki nem az annyi diplomáciai logikával sem rendelkezik hogy egy kocsmát elvezessen! Nemhogy egy ország külügyeit!

Magyarázkodni lehet! De ha logikusan végigkövetjük az eseményeket akkor csak a fidesz fan-ok tekinthetnek el a tényektől...

2012. szept. 3. 10:07
 9/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok profi angolos, de én úgy látom a levélben egy általános eljárást írnak, ahogy intézni szokták, vagy elvárható, de nem azt állítja konkrétan, hogy az ő esetében így fognak eljárni! Ezért mondom hogy hazugság és félreértelmezés szerintem, és ehhez nem kell jogi értelemben értelmezni a szöveget, ez hétköznapi szinten sem egy ígéret a konkrét esetre szerintem. Vagy rosszul tudok angolul?
2012. szept. 3. 10:17
 10/21 SenkixXx ***** válasza:
Ha valóban nem tettek ígéretet,akkor két dolog lehet.vagy rosszak a tv információi (de akkor miért közmédia és miért állítják...)vagy ez az érdeke valakinek valamiért és szándékosan megvezetik az embereket.
2012. szept. 3. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!