Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Topshpba vagy a WS teleshopb...

A Topshpba vagy a WS teleshopba valaki vett már valamit ha igen mi az és azt kapta e amit megígértek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 14:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Anyám több dolgot is vett, és mindre csak annyit lehet mondani, hogy egy rakás sz*r...
2012. febr. 7. 14:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyértelműen nem. Kínai szarok...
2012. febr. 7. 15:11
 3/10 A kérdező kommentje:
le tudnád írni mit vett?
2012. febr. 7. 19:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Az a fogyasztó öv, hogy rákötöd magadra és le fogysz tőle. Én már azelőtt megmondtam volna, hogy semmit se ér.

Aztán egy olyan hordozható sütőt. Hot pan vagy mi a neve. Alapból nincs vele semmi baj, de úgy zabálja az áramot mint a...

Hirtelen ezek jutottak eszembe. De ha rám hallgatsz nem veszel onnan semmit.

2012. febr. 8. 14:23
 5/10 A kérdező kommentje:
nem is akartam venni semmit arra voltam kíváncsi hogy hátha az egyik valamit ér
2012. febr. 11. 09:24
 6/10 anonim válasza:
Mosógolyó rendkívül hamar szétment, és semmit sem ért. Blokk ellenére először azt mondták, hogy nem is ott vettem. Nagy nehezen levásárolhattam. Nemrég edényeket rendeltem, melyekre először másfél hét, majd újabb két hét, majd még újabb két hét szállítási határidőt ígértek. Jó sokba került nekem a telefonálgatás, míg végül lemondtam a rendelést a WS Teleshopnál. Ezt a kárt persze senki nem téríti meg.
2012. márc. 17. 12:36
 7/10 anonim ***** válasza:

én kihelyezett boltban vettem DermaSetat - szeretem, jól leradírozza a lábam :D meg a kis kefés része is jó az arctisztítók használatakor és jól felfrissíti a keringést

a motor mondjuk gyengébb mint amire gondoltam, bedugva erősebb - egy másik termékük gyorsabban pörög de annak más kellékei vannak

a hot pant a barátnőmék, anuymék szeretik - nem tudom mennyire eszi az áramot

a hasleszorítós ruha cucc gagyi, felpróbáltam

a festékszóróra neten azt írták inkább kültérre alkalmas, beltérre csak 1-2 festékkel... de inkább kintre

ennyiről tudok nyilatkozni

2012. márc. 26. 02:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Én azt a kis összecsukható asztalkát vettem anyámnak.

Kicsit billeg, mert az egyik lába rövidebb mint a másik, illetve lehet hogy maga a láb jó csak a méret álitó lyukak vannak szarul fúrva, a lényeg hogy billeg.

Ja meg az a kis pöcök amivel rögzíted a méretet azonnal kiesett belőle, így kis csavarral lett rögzítve....

2012. ápr. 13. 19:48
 9/10 anonim ***** válasza:
igen rendeltem, nem kaptam semmit
2012. ápr. 21. 11:35
 10/10 anonim ***** válasza:
jó nem is
2012. ápr. 21. 11:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!