A Topshpba vagy a WS teleshopba valaki vett már valamit ha igen mi az és azt kapta e amit megígértek?
Az a fogyasztó öv, hogy rákötöd magadra és le fogysz tőle. Én már azelőtt megmondtam volna, hogy semmit se ér.
Aztán egy olyan hordozható sütőt. Hot pan vagy mi a neve. Alapból nincs vele semmi baj, de úgy zabálja az áramot mint a...
Hirtelen ezek jutottak eszembe. De ha rám hallgatsz nem veszel onnan semmit.
én kihelyezett boltban vettem DermaSetat - szeretem, jól leradírozza a lábam :D meg a kis kefés része is jó az arctisztítók használatakor és jól felfrissíti a keringést
a motor mondjuk gyengébb mint amire gondoltam, bedugva erősebb - egy másik termékük gyorsabban pörög de annak más kellékei vannak
a hot pant a barátnőmék, anuymék szeretik - nem tudom mennyire eszi az áramot
a hasleszorítós ruha cucc gagyi, felpróbáltam
a festékszóróra neten azt írták inkább kültérre alkalmas, beltérre csak 1-2 festékkel... de inkább kintre
ennyiről tudok nyilatkozni
Én azt a kis összecsukható asztalkát vettem anyámnak.
Kicsit billeg, mert az egyik lába rövidebb mint a másik, illetve lehet hogy maga a láb jó csak a méret álitó lyukak vannak szarul fúrva, a lényeg hogy billeg.
Ja meg az a kis pöcök amivel rögzíted a méretet azonnal kiesett belőle, így kis csavarral lett rögzítve....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!