Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Miért van az, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért van az, hogy ha megígértek valamit azt nem tartjátok be?

Figyelt kérdés
Pl-ul megismerkedtek valakivel egy oldalon és megígéritek, hogy találkoztok vele de még sem mentek el.
2011. jún. 22. 11:19
 1/9 anonim ***** válasza:
És miért gondolod, hogy csak mert valaki átvágta a buta fejedet, minden más fiú is pontosan ugyanilyen?
2011. jún. 22. 11:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem szoktam oldalakon ismerkedni,bár nagyon ritka esetekben kivételt teszek,de olyankor elmegyek,ha találkozót beszélek meg!
2011. jún. 22. 11:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
"Pl-ul" -.- auuuuu
2011. jún. 22. 11:21
 4/9 A kérdező kommentje:
11:19-es! Ez nem velem történt meg hanem az egyik barátnőmmel. Gondolom vannak rendes fiúk, ez a fiú is annak látszott de mégis átverte barátnőmet.
2011. jún. 22. 11:22
 5/9 mimano ***** válasza:
Talán nem oldalakon kéne ismerkedni?
2011. jún. 22. 11:26
 6/9 anonim ***** válasza:

11:26

Attól még, hogy élőben ismerkedsz, kifoghatsz egy ugyanilyen taplót. Ahogyan neten is találhatsz normális embereket. Ez nem hely függő.

2011. jún. 22. 11:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Most akkor minden fiú egy kis kamugép beszari mert az az egy nem ment el?
2011. jún. 22. 11:43
 8/9 anonim ***** válasza:
én elmentem egy találkára
2011. jún. 22. 12:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert vannak ilyen emberek... És milyen meglepő, nemtől függetlenül!
2011. jún. 22. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!