Ha összeakar (nak) verni az utcán, akkor mi az amit max tehetek velük?
#11-esnek!
Én amúgy valahogy megértem őket, akik ilyen hülye törvényeket hoznak, ők sem értenek az önvédelemhez, így szar az a törvény amit hoztak. Én is megpróbálhatnék utat építeni, de valószínűleg semmi sem lenne belőle:/
Milyen jó, hogy vannak ilyen megértő lelkek! Én nem értem meg őket! Ha nem értenek valamihez, ne csinálják!
Másrészt világos a jogalkotás mögöttes része: ne lehessen visszaélni a támadásoknál mondván: "Én csak védekeztem!" Ezzel olyan védelmet kapnak a támadók, hogy azzal meg ők élnek vissza!
Például büntetendő, ha rád akarják törni az ajtódat, hogy kirabolnak, megerőszakolnak, és megölnek, és erre te kirohansz a konyhába és elkezded fenni a kést, mert az már előre megfontolt szándékkal történő cselekedet.
Mondom, legyen egy ilyen helyzetben a törvényhozó, és én nagyon kíváncsi lennék rá, hogy ő mit csinálna!
Az hogy neked nem sikerülne utat csinálni, egy dolog, mert nem csinálod! A törvényhozók meg csinálják, de lehet, hogy ők sem értenek hozzá jobban, mint te az útépítéshez!
Megnézik, hogy mi a nemzetközi jog, meg az EU szabvány, és ahhoz kezdik igazítani egész rendszerüket. Helyette valós, hatékony jól működő, az életre szabott törvényeket kellene létrehozni, amelynek a főalapja az igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!