Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehet tenni egy szórakozóh...

Mit lehet tenni egy szórakozóhely ellen, ami miatt már hetek óta nem tudunk aludni?

Figyelt kérdés
Nemrég nyitott meg egy kocsmaszerűség néhány házzal arrébb. Minden nap hajnalig nyitva van (3-4 óráig) és nagyon hangosan szól a zene. Volt, hogy bementünk, szóltunk a tulajnak, hogy halkítsa le a zenét (ami vicces módon EGY vendégnek szólt, senki más nem volt ott). Volt, hogy szóltunk a rendőröknek,akik kijöttek és lehalkíttatták. De hosszútávú megoldás nem született. Nincs valami rendelet arra, hogy milyen hangerővel üzemelhet egy hely a település közepén, lakott övezetben? (azt tudom, hogy csendháborítás már nincs). A családom egyre jobban ki van akadva, nincs olyan, hogy a hely bezárása előtt le tudnának feküdni aludni, olyan zaj van. A szüleim dolgoznak, kellene nekik a pihenés. Miért kell egy-két idióta miatt nekünk szenvedni?
2009. júl. 20. 09:00
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
16%

14:56-os 14:50-es vagyok. Mire lennék irigy? Én nem vagyok... Én kiéltem az életem,és pont a kérdezőből nem nézem ki,hogy ő már túl volt az élete bulizós részén. Volt amikor discoból hazamenet,felordítottuk az egész várost hajnalba,míg a buszmegállóba értünk,agyoncsaphatott volna bárki,hogy miért ordítunk részegen hajnalok hajnálán,de még csak ki sem néztek az ablakon.

Igen lehalkítjuk a zenét,ha kérik és visszefogjuk a vendégeket. általában a hangoskodás hétvégén működik,ne mesélje be senki,hogy pont féléjük pont mindennap pont hajnal 3-4-ig pont egy embérért üvölt a zene. Ha azt megtudná tenni,hogy mindennap elmegy a jegyzőhöz "feljelentést" tenni,azt nem bírja megtenni,hogy átmegy mindennap,hogy halkítsák le a zenét. Mert ha szól tuti lejjebb veszik,csak az se mindegy hogy megkéred szépen hogy vegyék vissza magukat és közbn megpróbál kompromisszumot kötni vagy fenyegetőzve bunkón áll oda...

2009. júl. 20. 15:18
 22/33 A kérdező kommentje:

ma 14:16

De, beszéltünk a többiekkel is, őket is zavarja. És ők is ugyanúgy odamennek, hogy halkuljanak már el. Egyetlen, aki nem mert odamenni egy roma hölgy (ő lakik pont szemben velük 5 kisgyerekkel). Ő annyit mondott nekünk, hogy még a rendőröket sem meri kihívni, mert akkor megkapja, hogy ő mit ugrál, ő csak egy hülye cigány.

2009. júl. 20. 15:53
 23/33 A kérdező kommentje:

Válasz 14:50-re

Hm...ezen jót nevettem. Már elmúltam 23, ha akarnék ott dekkolhatnék a kocsmában. De nem akarok. Főleg azért mert jár oda kb. két ember. A kiegben is írtam, hogy szól a zene, de a kocsmában eddig maximum egyszerre 3 embert láttam. Gondolom ezzel akarnának vendéget fogni. Mivel most nyíltak és 200 m-es körzetben még 3 kocsma van (érdekes, ők tudnak normális hangerőn nyitva tartani).

2009. júl. 20. 15:55
 24/33 A kérdező kommentje:

ma 15:18

Minden nap hajnalig szól a zene és egy-két embernek. Nem egyszer voltam ott szólni, hogy halkítsák le egy kicsit (vagy legalább ne a mi házunk felé fordítsák már a hangfalakat). A vicces, hogy a hivatalos nyitvatartásuk vége este 10:00.

Másrészt azért mert nem voltam fiatalabb koromban egy hülye ordítozós vandál, nem érdemlem meg a pihenést?

2009. júl. 20. 15:58
 25/33 A kérdező kommentje:

ma 15:09

Próbáltam. A mélyet, ami folyamatosan dübörög azon keresztül is hallom. szó szerint remegnek az ablakok.

2009. júl. 20. 15:59
 26/33 anonim ***** válasza:
6%

Hát hiába, az irigység ... és ha még fiatal is vagy, tényleg sajnállak.

Tudod menj ki pl Madrid főterére amely körbe van véve 10 emeletes tömbökkel, és alul végig egész reggelig hangos szórakozóühelyek vannak. Ott miért tudnak pihenni ?

Ez a qqqurva magyar hozzállás ... nem igaz komolyan.

2009. júl. 20. 18:38
 27/33 anonim ***** válasza:
36%
Füldugó?
2009. júl. 20. 19:16
 28/33 anonim ***** válasza:
59%
Tipikus magyar mentalitás. Parasztság felsőfokon. Undorító.
2009. júl. 20. 19:55
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Ebből hogy következtetik ki egyesek az irigységet? Ti aranykalitkában éltek, egy csendes rét kellős közepén valami agyonszigetelt betontömbbe zárva, ahol dolgozni se kell mert megterem a pénz a fűben, egész nap aludhattok éjjel meg üvöltözhettek ami a torkotokon kifér?

Kívánom, hogy tapasztaljátok meg, milyen napi 8-10 óra meló (munka! nem szájtátás és lötyögés, munka!) után hulla fáradtan hazaérni, foglalkozni a gyerekekkel, megetetni a családot, ellátni a háztartást (mosás, felmosás, mosogatás, vasalás, etc.) a maradék időben, és mikor végre bezuhantok az ágyba, dübörögnek a falak, pár idióta kamasz épp az ablakotok alatt akarja megváltani a világot részegen, bömböl a zene, és Te csak pár óra nyugalomra vágysz, ALVÁSSAL, hogy másnap új erővel végezhesd a dolgod!

Aki azt írta hogy ordítoztak éjjel hazafelé mint egy rakat idióta és senki se nézett ki mert senkit sem zavart: közlöm, hogy sokakat nyilvánvalóan zavart, csupán FÉLTEK a sok részeg baromba belekötni!

2009. júl. 21. 13:57
 30/33 anonim ***** válasza:
31%

figyelj, ha annyira elfáradsz amennyire írod ennyi teendő után, akkor egy háború mellett is úgy elalszol mint egy kisbaba.

nem aranykalitkában élek, és pont ezért tudom, hogy ha az ember el akar aludni, és álmos, akkor akárhol van, akármi van el is alszik.

én írtam fentebb a füldugót, ami egy ésszerű megoldás lenne, mégis le lett pontozva.

könnyebb keresztbe tenni másoknak, és másra fogni hogy jaj de rossz nekem, mint TENNI valamit magam körül, hogy jobb legyen, ugye? :)

2009. júl. 21. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!