Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehet tenni egy szórakozóh...

Mit lehet tenni egy szórakozóhely ellen, ami miatt már hetek óta nem tudunk aludni?

Figyelt kérdés
Nemrég nyitott meg egy kocsmaszerűség néhány házzal arrébb. Minden nap hajnalig nyitva van (3-4 óráig) és nagyon hangosan szól a zene. Volt, hogy bementünk, szóltunk a tulajnak, hogy halkítsa le a zenét (ami vicces módon EGY vendégnek szólt, senki más nem volt ott). Volt, hogy szóltunk a rendőröknek,akik kijöttek és lehalkíttatták. De hosszútávú megoldás nem született. Nincs valami rendelet arra, hogy milyen hangerővel üzemelhet egy hely a település közepén, lakott övezetben? (azt tudom, hogy csendháborítás már nincs). A családom egyre jobban ki van akadva, nincs olyan, hogy a hely bezárása előtt le tudnának feküdni aludni, olyan zaj van. A szüleim dolgoznak, kellene nekik a pihenés. Miért kell egy-két idióta miatt nekünk szenvedni?
2009. júl. 20. 09:00
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk jó pár évvel ezelőtt volt egy hangos szórakozóhely,és mi is kerestük a megoldást.Amikor megérkezett ide nyaralni az akkori köztársasági elnök úr Göncz Árpi bácsi,azt hittük most majd elintézünk valamit ,mert hogy őket is piszokul zavarta a zaj.Megkértük,hogy tegyen valamit,de ő kerek perec megmondta,hogy ez annál szövevényesebb ügy,hogy akár egy köztársasági elnök is,ezt megtudja oldani.Sok sok hónapi procedúra lett belőle.
2009. júl. 20. 09:22
 2/33 anonim ***** válasza:
92%
Gyújtsátok fel :D Jójó, vicc volt. :D
2009. júl. 20. 10:24
 3/33 anonim ***** válasza:
93%
A jegyzőnél kell panaszt tenni irásban, ha kell minden héten, minden nap. Kénytelen lesz intézkedni.
2009. júl. 20. 10:31
 4/33 anonim ***** válasza:
87%

A szisztematikus zaklatás a legjobb.Tényleg minden nap hívjátok rájuk a jardot, jelentsétek a jegyzőnek.

Nem lesz rövid menet.

2009. júl. 20. 10:34
 5/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket!
2009. júl. 20. 11:31
 6/33 anonim ***** válasza:
18%

Sztem meg szokjatok hozzá vag yaltatózzatok ha nem megy.

Én felháborítónak tartom, h más országokban kipakolnak az utcára, megy a buli hajnalig akár a lakóházak aljában is, itt nálunk meg rögtön elő jönnek azzal h nem tudnak aludni. Érdekes, csak itt zavarja az embereket, de vehetnél füldugót pl.

2009. júl. 20. 12:26
 7/33 anonim ***** válasza:
37%
Gondolom valami nagy fszparaszt lehetsz aki nem dolgozik, nappal alszik éjjel meg bulizik mi? Úgy konkrétan mennyél kérlek és ugrolj egy vonat alá, a társadalom nevében köszi előre is.
2009. júl. 20. 13:38
 8/33 anonim ***** válasza:
23%
az előttem szóló 0%-osan hasznosnak írtam.
2009. júl. 20. 13:38
 9/33 A kérdező kommentje:

ma 12:26

Gondolom nem jársz dolgozni vagy csak messziről tartod jó dolognak, h más országokban buli van hajnalig. Szerintem ha ott laknál mindjárt más lenne a helyzet. Vagy akár ha elmennél dolgozni...elég gáz úgy lenyomni 8-10 óra melót, hogy előtte aludtál kb. 2-3 órát.

2009. júl. 20. 13:56
 10/33 anonim ***** válasza:
78%

Én azt nem értem, hogy pár házzal odébb van, és Ti nem tudtok aludni? Ezzel csak Nektek van problémátok? Mi van azokkal akik eggyel, kettővel közelebbi házban, vagy épp abban a házban laknak? Őket nem zavarja? Ők nem jelentették fel?

Én aláírásgyűjtést javaslok, és jelentsétek fel azzal.

2009. júl. 20. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!