Mit lehet tenni egy szórakozóhely ellen, ami miatt már
hetek óta nem tudunk aludni?
Figyelt kérdés
Nemrég nyitott meg egy kocsmaszerűség néhány házzal arrébb. Minden nap hajnalig nyitva van (3-4 óráig) és nagyon hangosan szól a zene. Volt, hogy bementünk, szóltunk a tulajnak, hogy halkítsa le a zenét (ami vicces módon EGY vendégnek szólt, senki más nem volt ott). Volt, hogy szóltunk a rendőröknek,akik kijöttek és lehalkíttatták. De hosszútávú megoldás nem született. Nincs valami rendelet arra, hogy milyen hangerővel üzemelhet egy hely a település közepén, lakott övezetben? (azt tudom, hogy csendháborítás már nincs). A családom egyre jobban ki van akadva, nincs olyan, hogy a hely bezárása előtt le tudnának feküdni aludni, olyan zaj van. A szüleim dolgoznak, kellene nekik a pihenés. Miért kell egy-két idióta miatt nekünk szenvedni?
Nálunk jó pár évvel ezelőtt volt egy hangos szórakozóhely,és mi is kerestük a megoldást.Amikor megérkezett ide nyaralni az akkori köztársasági elnök úr Göncz Árpi bácsi,azt hittük most majd elintézünk valamit ,mert hogy őket is piszokul zavarta a zaj.Megkértük,hogy tegyen valamit,de ő kerek perec megmondta,hogy ez annál szövevényesebb ügy,hogy akár egy köztársasági elnök is,ezt megtudja oldani.Sok sok hónapi procedúra lett belőle.
2009. júl. 20. 09:22
2/33 anonim válasza:
Gyújtsátok fel :D Jójó, vicc volt. :D
2009. júl. 20. 10:24
3/33 anonim válasza:
A jegyzőnél kell panaszt tenni irásban, ha kell minden héten, minden nap. Kénytelen lesz intézkedni.
2009. júl. 20. 10:31
4/33 anonim válasza:
A szisztematikus zaklatás a legjobb.Tényleg minden nap hívjátok rájuk a jardot, jelentsétek a jegyzőnek.
Nem lesz rövid menet.
2009. júl. 20. 10:34
5/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket!
2009. júl. 20. 11:31
6/33 anonim válasza:
Sztem meg szokjatok hozzá vag yaltatózzatok ha nem megy.
Én felháborítónak tartom, h más országokban kipakolnak az utcára, megy a buli hajnalig akár a lakóházak aljában is, itt nálunk meg rögtön elő jönnek azzal h nem tudnak aludni. Érdekes, csak itt zavarja az embereket, de vehetnél füldugót pl.
2009. júl. 20. 12:26
7/33 anonim válasza:
Gondolom valami nagy fszparaszt lehetsz aki nem dolgozik, nappal alszik éjjel meg bulizik mi? Úgy konkrétan mennyél kérlek és ugrolj egy vonat alá, a társadalom nevében köszi előre is.
2009. júl. 20. 13:38
8/33 anonim válasza:
az előttem szóló 0%-osan hasznosnak írtam.
2009. júl. 20. 13:38
9/33 A kérdező kommentje:
ma 12:26
Gondolom nem jársz dolgozni vagy csak messziről tartod jó dolognak, h más országokban buli van hajnalig. Szerintem ha ott laknál mindjárt más lenne a helyzet. Vagy akár ha elmennél dolgozni...elég gáz úgy lenyomni 8-10 óra melót, hogy előtte aludtál kb. 2-3 órát.
2009. júl. 20. 13:56
10/33 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy pár házzal odébb van, és Ti nem tudtok aludni? Ezzel csak Nektek van problémátok? Mi van azokkal akik eggyel, kettővel közelebbi házban, vagy épp abban a házban laknak? Őket nem zavarja? Ők nem jelentették fel?
Én aláírásgyűjtést javaslok, és jelentsétek fel azzal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!