Mit lehet tenni egy szórakozóhely ellen, ami miatt már hetek óta nem tudunk aludni?
Mi hasonló cipőben vagyunk..Olyan helyen lakunk ahol több idős ember is lakik(4 emeletes társasház),és pont a házzal szemben nyitották meg a szórakozóhelyet..Sajnos az ablakot nem lehet kinyitni még akkor sem ha meleg van mert akkor úgy szól a zene mintha közvetlen az ágy mellett szólna egy rádióból.(csukott ablaknál is jól hallani) Az időseket még jobban zavarja így ők minden nap(és ez már tart több mint 1 éve) panasz levelet írnak az önkormányzathoz,sőt volt aki a parlamenti képviselőknek írt ez ügyben...A rendőrséget is minden nap kihívták.Evvel csak azt érték el,hogy most már ki se jönnek,ha meghallják a címet...Semmit nem tudtak tenni ellene,és még mindig vígan működik a szórakozóhely...
JA! volt aláírás gyűjtés is,hogy jogtalanul vannak itt...ez se jött be...
14:43
Gondolom 36-osnak, vagyis nekem szólt.
Lesd meg ezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__261169..
Egyébként maga az elnevezés lehet hogy nincs, ezt nem tudom, de a probléma létezik jogi körökben is.
Sajnálom,hogy leponoztátok az egyik hozzászólót 0%-ra.
Szeintem téged azért zavar a kocsma hangoskodása,mert irigy van,hiszen a te szüleid nem engednek el téged oda,és t úgy gondolod,ha te nem lehetsz ott,akkor ne érezze magát jól senki.
Én is pultos vagyok és igenis mi a szomszédok kedvébe tudtunk járni,szépen szóltak,hogy máskor legyünk halkabban,és mi próbáljuk kordába tartani a vendégeket. Ha elkezdtek aláírást gyűjteni,majd jól megutáltatjátok magatokat,az is lehet hogy pont csak titeket zavar.
Akkor mi mit szóljuk... Olyan helyen lakunk,ahol közel a kocsma,az utcánk végében járnak a vonatok,a vasút mögött a bányát csinálják a kertünk végébenvan egy hatalmas tó,ahol elég sok rendezvény van,meg közvetlen az utcával van egy műanyagfeldolgozó cég,a vasúton kívül minden úgy jött létre,hogy mi már ott laktunk. Akkor mi is menjük a jegyzőhöz minden egyes hülyeséggel? Nálunk a utcában 2 családon kívül ez senkit nem zavar. Ez a 2 család feljelentette a céget és mit kaptak? Ha nem tetszik nekik,hogy hangoskodás van,akkor el lehet költözni,a cég ajánlott is a házért nem kevés összeget,és mégsem mennek ki,de innentől fogva nem foglalkozik senki az üggyel,mert lehetőség volt arra,hogy a házukat nem kis pénzért megvegyék,és mégsem tüntek el onnan,így bekussoltak.
14:50 Az volt az indokod hogy ha Nektek szólnak Ti leveszitek a zenét. De nem Ti vagytok az a kocsma, ők pedig nem teszik ezt meg! De ha mégis első kedves szóra megteszik, senki sem várhatja el, hogy valaki minden éjjel megjátszsa ezt a kört, mert megjegyezni már nem képesek, hogy probléma van a hangoskodással.
Mellesleg nekem úgy tűnik, nem a kérdező az irigy, hanem Te. Ez olyan "ha nekem szar legyen másnak is legalább olyan szar vagy kussoljon" hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!