Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az egyik ismerősömet megverték...

Az egyik ismerősömet megverték a cigányok, és a cigányok csak pénzbüntetést kaptak meg azt hiszem, néhány nap börtönt. Tényleg ilyenek a törvények?

Figyelt kérdés
Szóval az ismerősöm ment egy úton, erre egy pár cigánygyerek elkezdte őt ütni, verni.. Megfogta az ismerősöm az egyiket, és azt mondta neki, hogy viszi őt a rendőrségre, és vitte is. Eddig minden rendben. De ezután a többi cigánygyerek felhívta a bandát, hogy jöjjenek megverni az ismerősömet, és meg is verték, tele volt kék foltokkal. Egy ember, aki arra járt, kihívta a rendőröket, a rendőrök kijöttek, látták, ahogy a cigányok verik az ismerősömet, erre egy kis pénzbüntetést meg TALÁN de nem biztos, hogy pár napra börtönbe vitték őket. Tényleg ilyenek a törvények? Én a cigánybanda minden tagját pár évre börtönbe zártam volna, sőt meg is kínoztam volna ezeket a semmirekellő hülyéket. Erre ha valaki kocsival véletlenül elüt egy gyalogost, a gyalogos nem hal meg, több év börtön. Most rosszabb egy gyalogost VÉLETLENÜL elüt egy gyalogost, mint aki SZÁNDÉKOSAN megver valakit.

2012. aug. 4. 11:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azért Usában sem úgy van hogy lelövőm és kész. Az önbíráskodást ott is büntetik. Viszont vannak államok ahol van egy olyan törvény ami leírja,hogy megvédheted a vagyonodat,családodat. Ha valaki csak úgy lelő valakit,azzal a szöveggel ,hogy csak védtem az otthonom, azt ugyanúgy elítélik. Ugyanis nagyon bizonyítania kell hogy tényleg nem volt más megoldás csak a halál.

Egyébkén USÁ-ban történt az alábbi eset. Egy vietnámi veterán észrevette,hogy a szintén vietnámi veterán szomszédjánál éppen 2 fekete férfi hatol be betörés miatt. Tudta,hogy a szomszédja nincs otthon már napok óta, így a következőt tette. Elővette az engedéllyel tartott puskáját,majd felhívta a rendőrséget, bejelentette,hogy betörés zajlik X.y-nál és hogy hol. Majd a telefont szándékosan nem kapcsolta ki, mert tudta,hogy a diszpécser végig vonalban lesz,és mindent rögzítenek ami a telefonban elhangzik. Látta hogy a két fekete férfi megpakolva cuccal éppen távoznak,így rájuk kiabált,hogy mindent tegyenek le,és csendben várják meg a rendőrséget akik útban vannak már. A feketék kötekedtek,káromkodtak. A férfi továbbra is nyugodtan mondta,hogy fegyver van nála,és ne közelítsék meg,mert veszélyben fogja magát érezni. A két feka csak kötekedett a szokásos "beverem a po*ád öreg" vagy "kinyírlak sápadt képű" szövegekkel. Az öreg csak azt hajtogatta,hogy állj meg,és ne gyere mert kénytelen leszek lőni. Vitatkozás,majd lövés dördült. Az egyik feka holtan esett össze. A másik erre begerjedt,és hallhatóan nekitámadt az öregnek. Őt is lelőtte. Amikor a rendőrség kiért az öreg átadta a fegyverét, és a telefont,hogy csak védekezett,mert megtámadták. Az öreg szabadlábon védekezhetett,és a bíróságon a felvett telefonbeszélgetés segítségével igazolta,hogy ő többször figyelmeztette a két fekát, és önvédelemből ölt.

Egyébként hősnek kiáltották ki az ott élő emberek,mert a hócipőjük tele van már a "kisebbségekkel" és azzal hogy a törvény őket védi..

De ettől függetlenül Usában sem lövöldözhetsz bárkire.

(8 évig éltem kint,és ha igaz lenne amit sokan hisznek akkor higgyétek el,kint már mészárlás lenne)

2012. aug. 4. 14:55
 12/14 A kérdező kommentje:

Akárkire tényleg nem lőhetsz, csak a betörőkre :D

Egyébként jól tette az öreg, kíváncsi vagyok, hogy tudta olyan hamar kieszelni, hogy mi a legjobb megoldás, hogy bizonyítsa, hogy rablókat lő le, mégis sikerült neki

2012. aug. 4. 14:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem a törvények rosszak, hanem a végrehajtás gyenge.
2012. aug. 6. 08:28
 14/14 legion ***** válasza:
Ez egy ilyen ország!Majd 2014-ben,-ha úgy érzed,találsz ilyet-szavazz olyan pártra,amelyik biztosan keményen el akar bánni az ilyenekkel...
2012. nov. 1. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!