Lehet-e pénzbüntetést részletben megfizetni? Hogyan kell kérni?
engem gyorshajtásért büntettek meg az a papir amit kaptál rola abban tuti van elérhetőség ott tudtam kérni 50 ezerre 5 havi (hó/10ezer) részletet
nem rég azért büntettek meg mert munkanélkülin voltam 2 honapot, utánna beszoltam hogy már van munkahelyem , elküldtem minden papirt stb...de utalták a pénzt folyamatosan a bank meg vette le a tartozásaimat, ugyhogy nem is láttam semmit abbol a pénzböl. irtam nekik amikor kijött a papir, hogy 80 ezer valahány száz forinttal logok nekik mert jogtalanul vettem fel a pénzt...nem vettem fel de mindegy...irtam nekik hogy méltányosságbol engedjék már el mert nem én voltam a hibás, erre irták hogy a felét elengedik a többit fizessem ki.
(kb 40 ezer ft)
vissza irtam hogy nem áll modomban most kifizetni egyben kérek rá részletfizetést (irtam kérelmet) és 4 honap alatt 10ezrével kellett kifizetnem
a gyorshajtásnál a rendörségre irtam ahonnan kiküldték a levelet.
remélem segitettem
megint én
360-ra kérhetsz egy éves részletfizetést, ha kell segitek a kérelemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!