Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet-e pénzbüntetést részletb...

Lehet-e pénzbüntetést részletben megfizetni? Hogyan kell kérni?

Figyelt kérdés
Megbüntettek 360ezer forintra. Ha nem fizetem ki, akkor le kell ülnöm, 4 hónap :( Részletben kifizetném, de vajon engedi-e ezt a bíróság?
2012. márc. 2. 10:03
 1/8 dodi48 ***** válasza:
0%
Bíróságtól kérjed ne itt.
2012. márc. 2. 19:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Most emiatt az idétlen válasz miatt nem tudom kiemelni a kérdésemet. Pedig tényleg örülnék egy hasznos válasznak.
2012. márc. 3. 16:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

engem gyorshajtásért büntettek meg az a papir amit kaptál rola abban tuti van elérhetőség ott tudtam kérni 50 ezerre 5 havi (hó/10ezer) részletet

nem rég azért büntettek meg mert munkanélkülin voltam 2 honapot, utánna beszoltam hogy már van munkahelyem , elküldtem minden papirt stb...de utalták a pénzt folyamatosan a bank meg vette le a tartozásaimat, ugyhogy nem is láttam semmit abbol a pénzböl. irtam nekik amikor kijött a papir, hogy 80 ezer valahány száz forinttal logok nekik mert jogtalanul vettem fel a pénzt...nem vettem fel de mindegy...irtam nekik hogy méltányosságbol engedjék már el mert nem én voltam a hibás, erre irták hogy a felét elengedik a többit fizessem ki.

(kb 40 ezer ft)

vissza irtam hogy nem áll modomban most kifizetni egyben kérek rá részletfizetést (irtam kérelmet) és 4 honap alatt 10ezrével kellett kifizetnem

a gyorshajtásnál a rendörségre irtam ahonnan kiküldték a levelet.

remélem segitettem

2012. márc. 12. 17:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

megint én

360-ra kérhetsz egy éves részletfizetést, ha kell segitek a kérelemben

2012. márc. 12. 17:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Eddig még csak a végzést kaptam meg. Csekk még nem jött. De azért örülök :) Barátságos és hasznos válasz ez!
2012. márc. 13. 13:05
 6/8 anonim ***** válasza:
szívesen :) remélem megoldódik majd.
2012. márc. 13. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:
egy éves részletfizetés? nem fél év a maximum, amit kérni lehet..?
2013. márc. 10. 23:19
 8/8 anonim ***** válasza:
egyébként nagyon rendes az előttem szóló, hogy felajánlotta a segítségét, ilyet is ritkán látni, és szívből örülök, hogy vannak még ilyen segítőkész emberek! :)
2013. márc. 10. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!