Mit lehet egy ilyen elmeháborodott idiótával csinálni?
Feljelentésnek van értelme, hogy legalább valami zsíros
pénzbüntetést kiszabjanak rá?
Figyelt kérdés
Nyilvános rágalmazásról van szó,teljesen valótlan dolgokat állít a "drága".
Tudjuk,hogy bosszantásból teszi,de ő el is hiszi amiket állít,ráadásul elég kellemetlen helyzetbe hoz vele minket.Van értelme feljelenteni?
2010. aug. 24. 14:47
1/9 anonim válasza:
Kicsit kevés az infó.
2010. aug. 24. 14:54
2/9 anonim válasza:
Minden gondolkodás nélkül,igen van! Csak legyen rá bizonyítékod!
Igen,sajnos én is találkoztam már ilyen emberrel,és csak sajnálni tudom az ilyet!!
2010. aug. 24. 14:55
3/9 anonim válasza:
Mivel semmi konkrétumot nem írtál, így érdemleges választ se várj!
2010. aug. 24. 14:55
4/9 anonim válasza:
Az én feleségem is ugyanezt csinálja. Remélem lesz rá bizonyítékom előbb utóbb és akkor meg tudom tenni a feljelentést. Sajnos komoly bizonyítékok kellenek, hogy eredményes lehessen a feljelentés.
2010. aug. 24. 14:58
5/9 anonim válasza:
Nehéz, de az ilyen hamarabb megunja és abbahagyja, ha ráhagyod és látja, hogy teljesen neutrálisan viselkedsz, mintha ugrasz rá és azt látja, hogy idegesít.
2010. aug. 24. 14:59
6/9 anonim válasza:
Nincs értelme mivel te nem vagy jogi személy csak egy mezei köznép..
Innentől a büntetés a törvény szerint annyiban merül ki, hogy nyilvánosan elnézést kér tőled, amennyiben egyáltalán sikerül rábizonyítani a vádaidat.
Emiatt nem érdemes járni a hivatalokat...
Szal értelmesebb ha lexrod, egyébként sem értem mit számít neked, hogy ki mit gondol!
Akik melletted állnak azok veled tartanak jóban is rosszban is, a többi meg nem számít.
2010. aug. 24. 15:05
7/9 anonim válasza:
Szarjátok le, hogy mit terjeszt rólatok, ha látja, hogy csak kiröhögitek, le fog állni vele.
2010. aug. 24. 15:06
8/9 A kérdező kommentje:
Igen ám,csak három év alatt már kellőképpen meguntuk,ő meg egyre durvább eszközökhöz folyamodik,a saját gyerekét sem kímélve...
2010. aug. 24. 15:14
9/9 A kérdező kommentje:
Semmire sem mentünk a rendőrséggel.....Ennyit róluk.Itt mindenki azt csinál amit akar.De ha én csinálnám ugyanezt vele,engem tuti elítélnének.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!