3 éve együtt élünk az én albérletemben, nem vagyunk hivatalosan élettársak, nincs ide bejelentkezve. A kapcsolatunk a végét járja, de nem akar költözni, a ruháit már összepakolta, de menni nem akar ha megy akkor amit a lakáson csináltunk azt mindent tönkre akar tenni, pedig tudja az nem az enyém nekem azzal el kell számolni. (Most pl kifestettük a lakást, amit mi fizettünk ki a tulaj engedélyéve, s ha megy ő le akarja szaggatni a tapétacsíkot, lekaparja, vagy rongálja a diszperzitet, amit feltett polcot azt viszi de nem leszedi rendesen hanem kitépi, és nem javítja be a falat. A csaptelepet amit kicseréltünk azt leszedi mert ő szerezte, de azért a tulaj már fizetett nekünk.)Normálisan nem tud elmenni, csak rongálva. Hol tudok segítséget kérni akár rendőrit is hogy itt legyen s kötelezze hogy józanul (mert részegen csinálja ezeket, józanul meg eszébe sincs menni)
rendesen költözzön el s többet ne is zaklasson? Van erre megoldás? Nyugodtan szeretnék élni. Kérlek segítsetek!!!!
2012. júl. 18. 17:16
1/10 anonim válasza:
Szerintem ez üres fenyegetés. Beszéld meg a tulajjal a dolgot és fogj össze pár férfi ismerőssel. Én a helyedben zárat cseréltetnék, míg nincs otthon, a cuccát összeszedném és kidobnám. Ha be akar törni, rendőrt hívtok. Nincs bejelentkezve, semmilyen joga nincs ott lakni.
2012. júl. 18. 17:19
2/10 albertlenard73 válasza:
Egyserüen rugd hátsón és fejjel lefele csüngetsd ki az ablakon
2012. júl. 18. 17:21
3/10 anonim válasza:
Férfi ismerősök felügyelik a pakolását, kikisérik, zárcsere, ha visszamegy balhézni a ház elé: rendőr.
2012. júl. 18. 17:38
4/10 A kérdező kommentje:
A tulaj egy idős házaspár 70 felettiek, engem is kipakolnának ha tudnák milyen balhé megy itt ha iszik. Egyszer már megtettem hogy kizártam zárat cseréltem, erre betörte az ajtót. Kihívtam a rendőrt de ki se jöttek, másnap bementem a rendőrségre s mivel nincs tanú hogy ő törte be így nem tud mit csinálni azt mondta. Egyébként is csak rongálásnak minősül, s ugyse kap érte semmit csak járhatok a bíróságra. Ez volt a rendőr válasza. Rokonaim nem szólnak bele, nem segítenek ami miattam van mert egyszer már elment de én Hülye adtam neki még egy esélyt, de sajnos most már tudom hiba volt. Haverjaim nincsenek, senki aki segíteni tudna. Én 26 vagyok ő 43. Minden haveromat elveszítettem miatta. Egyedül vagyok se nem tudom mit tegyek. Nem akarok vele élni, de kitenni meg nem tudom. Neki csak a ruhája van itt meg egy tv, meg szerszámai, minden bútor az enyém. Ha úgy megy el hogy rongál akkor nem tudom megcsináltatni mert arra nincs pénzem örülök ha az albérletet kinyögöm majd nem hogy még a lakást javítgassam.Segítsetek!!!
2012. júl. 18. 17:38
5/10 anonim válasza:
Mondd fel az albérletet, keress másikat. Lehetőleg akkor költözz ki, amikor a barátod épp huzamosabb ideig nincs otthon. Az új címedet pedig nem kell megtudnia...
2012. júl. 18. 17:48
6/10 A kérdező kommentje:
Tesóm egy szinttel lejjebb lakik szintén albérletbe, akkor őt zaklatná s tesómnak nem maradna segítsége. Valami hivatalos úton nem lehet ezt elintézni????
2012. júl. 18. 17:52
7/10 anonim válasza:
Magyarországon a hivatalos utak vagy nem léteznek, vagy nem működnek, vagy évekbe telik végig járni őket.
Az ismerősökkel való kidobásnál és "beverem a pofád, ha visszajössz"-nél jobb és gyorsabb megoldás erre a problémára nincsen.
2012. júl. 18. 17:55
8/10 anonim válasza:
Igen ez a probléma. Lehet kérni távoltartásit,mivel nincs bejelentve.. egy-egy alkalommal el is vihetik egy-egy éjszakára,mert kiabált veled félsz tőle,ilyesmik.. de igazuk van,ez itt nem működik.. egy két havernak szólni kell és verjék meg kb... ha az államhoz fordulsz,addig eltelik 1-2 év mire ítéletet hoznak,addig meg hányszor zaklat.. amíg nem folyik vér,addig nem érdekli őket..
2012. júl. 18. 18:41
9/10 anonim válasza:
Ráadásul ha hivatalos úton indulsz el, ki nem teszik azonnal, de ő is tudni fog róla, hogy te szemét ribanc, mit gondolsz, aztán legyél vele egy fedél alatt.
2012. júl. 18. 18:54
10/10 anonim válasza:
Ha tesód is csak bérel, ő is el tud költözni. Jobb megoldást sajnos nem tudok, ha békét akarsz. Ha megvereted, abból neked is sok bajod lehet. Én költöznék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!