Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fel szeretnék mondani a...

Fel szeretnék mondani a munkahelyemen. Megtehetem ezt e-mailben? (részletek lent)

Figyelt kérdés
2012. június 4-én határozatlan idejű munkaszerződést kötöttem a jelenlegi munkáltatómmal, most a 3 hónapos próbaidőmet töltöm. Különböző okok miatt most fel szeretnék mondani. Az első kérdés, hogy megtehetem-e ezt e-mailben, pl. egy bescannelt felmondólevélben, aláírással? Elkerülhető a személyes találkozás, tehát a kilépő papírjaimat kérhetem, hogy postázzák el, illetve a munkabéremet, hogy utalják? Az utolsó kérdésem pedig, hogy eladó vagyok egy üzletben, és elég-e, ha az üzletvezetőnek adom le a felmondólevelet, vagy be kell menni érte a központba (ami nekem nagyon messze van)? Mit tehetnek, ha nem oda viszem be, csak odaadom a vezetőnek? Tehát előfordulhat, hogy nem fizetnek ki? Előre is köszi a válaszokat :)

2012. júl. 1. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Mért ne tehetnéd?
2012. júl. 1. 12:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Az email sehol nem elfogadott, csak a fax.

üdvözöllek a XXI. századi Magyarországon!

2012. júl. 1. 13:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, és azt nem tudjátok, hogy milyen papírokat kell adnia a munkáltatónak felmondáskor?
2012. júl. 1. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Próbaidő alatt bármikor felmondhatsz egyik napról a másikra, ezt természetesen emailben is megteheted. Ezzel együtt nem tartom teljesen korrekt eljárásnak. Mitől vagy ennyire beszarva?
2012. júl. 1. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:
próba idő alatt bármelyik fél felbonthatja a szerződést, (ez a szerződésedben is le van írva) szerintem akár még telefonon is megteheted
2012. júl. 17. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!