Mostmár ehhez sincs jogom?
A minap egy szomszédom (panelban lakok) megfenyegetett, miszerint feljelent a népegészségügynél mert a saját erkélyemen merek dohányozni. Alapvetően nagyon tekintettel vagyok a nemdohányzókra, nekem nem kellett az új dohányzási törvény se, hogy másokat ne fojtsak bele a szenvedélyembe.
Bent a lakásban meg nem fogok rágyújtani, mert az a falakon, mindenen meglátszik, nem is beszélve a fokozott tűzveszélyről, a lépcsőházról nem is beszélek.
Az lenne a kérdésem, hogy jogosak-e az Ő szavai miután az a füst az én erkélyemről száll be az Ő lakásába?
Én erre csak annyit mondtam volna hogy "Jajaja. Ha nem tetszik valami, elhúzhatsz a bús pi.csába egy csengős szánon!"
Szerintem te is tisztában vagy vele hogy a saját erkélyeden akár tábortüzet is rakhatsz ha úgy tartja kedved és a szomszéd nyelje csak a füstöt ha olyan hülye hogy nem képes 2 percre becsukni azt a tetves ablakot ha úgy érzi valami neki nem tetsző szivárog be rajta. EGY
KETTŐ: soha az életben nem nem tudja bebizonyítani hogy te ott dohányoztál és őt az zavarta.
vennék 1/2 kiló pálpusztait, és kikenném az erkélyem alját.
azért még fel sem jelenthet...
hiszen az is a szabadtéren van. majd nem áll alá...
az egy nagyon büdös, túlérlelt sajt
olyan, mint egy osztálynyi fiú 2 hetes sportzoknija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!