Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Facebook feljelentés, hogyan...

Facebook feljelentés, hogyan is működik ez?

Figyelt kérdés

Pacsi mindenkinek! Van egy facebook oldalam, amin pár tízezer felhasználó van (lájkoló és követő). Ha én olyan hírt írok ki az oldalra, ami pl. hamis, azaz kamu, akkor a sértett személy milyen jogi lépéseket tehet ez irányban?

Tehát feljelentés, mint a "jó hír megrontása"?

Egy másik dolog: A mai napon kaptam e-mailt (az oldalam e-mail címére) egy játékszervertől, hogy a tegnapi napon kiírt hírem valótlan és törüljem le, viszont valós!

Most mit tegyek? Írjak nekik vissza egy jogilag fogalmazott választ, vagy törüljem le azt a hírt (ami nem kamu)!

2012. máj. 29. 15:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Dániel Petikém, mi a túrót irkáltál már megint??! Mondtam, hogy óvatosan, ezek a fidesznácik mindenért feljelentgetnek!!

:D :D

2012. máj. 30. 09:40
 12/12 anonim válasza:

OFF:

A kis pícsákat (máshogy nem engedi a cenzúra miatt elküldeni) meg nem jelölgetni kellene, hanem egyszerűen csak megölni... Ó, hogy r*adnának már végre meg! Legalja kis c*kák már manapság amit művelnek, pfújjj. Shöpredékk banda.

2015. márc. 14. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!