Ha egy emberek csúfolt falka nekem jön, beszólogat és mobillal veszi a reakcióimat, akkor én járok rosszul ha a pofájukba adagolok némi gázsprét és rendőrt hívok?
Hát azt én sem tudom mit akarnak tőlem, olyan bajkeverő csürhe mint a viccben h:
"-Mi az a 3 mondat ami elhangzik egy kocsmai verekedés előtt?
-Mi van? Mi van? Mi van?"
:D
Ugyanilyenek csak nem a kocsmában hanem az utcán vannak. Az ilyeneknek elég ha a szórakozás kedvéért csinálják.
Tényleg lehet azt akarják elérni h én üssek először.
Én akkor is rosszul járok ha nem foglalkozok vele, akkor is ha foglalkozok vele.
Biztos sok más egyedül járó emberrel is eljátsszák ezt, nem fogok a közelükben maradni h ezt kiderítsem.
--------------
Ha durvábbak lesznek akkor lehet elmegyek, de a rendőrök egy ilyen "zaklatást" komolyan vesznek ahol nem történt (még) fizikai erőszak?
Mert a rendőrség még családon belüli erőszakhoz is csak akkor megy ki ha vér folyik.
--------------
"Amennyiben megtámadnak tettlegesen már nem kell mérlegelned,hogy pont ugyan olyan erővel háríts mint ahogy támadnak."
Igen, ez a baj h meg kell várni a tettlegességet, addig nem tehetek semmit...
Pedig jobb lenne megelőzni az ilyen eseteket.
"Az alkotmány a btk fölött áll és azt most módosították!"
Igen, de az Alkotmány és az alacsonyabb szintű törvények közötti ellentmondások mérlegelése az Alkotmánybíróság jogköre, nem Gipsz Jakabé. A bíróságok a joggyakorlatot változatlanul a Btk. és a többi alacsonyabb szintű törvény alapján végzik.
Az új Btk. tervezete valóban kiterjeszti azokat az esteket, ahol az arányos védelem túllépése megengedett. A csoportos támadás például ilyen lesz.
ugy szallnak le rollad ha figzelembe se vesyed oket de nm csk ugy kell tenni hanem tenzleg ne erdekeljen ameddig nm bantanak , persze ha ugyvan jobb felkeszulni .
de hidd el az veszi majd el legjobban a kedvuket ha jartatjak a pofajukat es te tenyleg fel se veszed.
ha meg nem is ismered oket szemelyesen nmtudom miert erdekel ennyire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!