Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha egy emberek csúfolt falka...

Ha egy emberek csúfolt falka nekem jön, beszólogat és mobillal veszi a reakcióimat, akkor én járok rosszul ha a pofájukba adagolok némi gázsprét és rendőrt hívok?

Figyelt kérdés
Vagy hasonló esetben csak mobil nélkül?

#trsr
2012. máj. 23. 19:32
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Vagy ilyenkor mi a jogilag megengedett teendő? Nem vagyok egy kigyúrt figura, de ha az lennék akkor se védekezhetnék erővel, mert az már nem arányos önvédelem lenne.
2012. máj. 23. 19:34
 2/24 anonim ***** válasza:
35%
Már nem kell arányos önvédelemnek lennie!Az új alkotmányban amit pár hete szavaztak meg és bizonyára te is hallottál róla megengedi az önvédelmet minden erővel és eszközzel!Magyarul ha megtámadnak téged ököllel megvédheted magad késsel is!Nézz utána!Bármelyik keresőbe beírod,hogy jogos önvédelem 2012 és ki fogja dobni az új törvénymódosításról szóló határozatot.
2012. máj. 23. 19:44
 3/24 A kérdező kommentje:

De ha megmaradnak verbális agresszió szintjén akkor mit tehetek? Mondhatják h egy ujjal se értek hozzám mit akarok.

Ilyenkor mit lehet tenni?

2012. máj. 23. 19:49
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

nem igaz amit a 2. mond

a Btk. továbbra is ugyanazt mondja,

mint eddig

ha nem bántanak, nem mennek neked,

nem tehetsz semmit

2012. máj. 23. 19:51
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

egy beszólásra akarnád lefújni, leszúrni, leütni őket?

az lesz a vége, hogy vagy meghalsz vagy börtönbe kerülsz

2012. máj. 23. 19:52
 6/24 A kérdező kommentje:

Hát ez elég nagy probléma. :S

De akkor verbális agresszió ellen mit lehet tenni?

Ha visszaszólnék csak kiröhögnének mert egyedül vagyok ők meg többen, aztán még odatelefonálnák a haverjaikat is.

2012. máj. 23. 19:53
 7/24 A kérdező kommentje:

Nem akarom leütni őket, csak az érdekel h mit lehet ilyen helyzetben tenni.

Vagy csak fapofával álljak ott és hagyjam h a szívatáson élvezkednek? Vagy mit csináljak? Tényleg nem tudom.

2012. máj. 23. 19:55
 8/24 anonim ***** válasza:
Miért kéne ott állnod és hallgatnod? Hagyd ott őket, menj tovább.
2012. máj. 23. 19:57
 9/24 anonim ***** válasza:

semmit nem lehet tenni

ha beszólsz, leszúrnak

ha bántod őket, leszúrnak vagy mész börtönbe (vagy legalábbis meghurcolnak a hatóságok)

2012. máj. 23. 20:02
 10/24 A kérdező kommentje:
Igen, ezt teszem amikor lehet. De nem egyszeri találkozásról van szó, mi van akkor ha rendszeresen összefutok velük?
2012. máj. 23. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!