Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tehet a lakás tulajdonosa...

Mit tehet a lakás tulajdonosa velem volt albérlővel szemben?

Figyelt kérdés

Nemrégig béreltem több éven keresztül egy lakást.A tulajdonos próbált lehuzni pénzzel párszor,de nem hagytam magam,eléggé átlátszó is volt.

Kiköltözés előtt majd 2 hónappal szültam,hogy x-kor költözöm.

Számlák lakásba érkeztek,elszámoltunk minden hónapban lakbérfizetéskor.

Most is összeirtam hogy mivel általányt fizettem,mik hol állnak,átküldtem neki emailben.Kötözködött hogy de miért nem egész hónapot fizetek (miért fizetnék,hisz csak felet laktam ott,és nincs a szerződésben hogy hó közepén ne költözhetnék,csak 30 nap felmondási idő van),majd végülis kiszámolt ő is hasonló összeget.Találkoztunk,átvette a laksát,visszaadta ami jár a kaucióból,mindenki el.

És hiv nemsokára,hogy ez rossz,az rossz,x számlából nincs kifizetve többezer,és ordit hogy átcsesztem.

Tudom hogy működőképesen hagytam ott amiket ő most elromlottnak mond,és a számlákat ő is ugy számolta ahogy én,ezért adta vissza a kauciót.

(csak utána dbbent rá gondolom h egyetlen fix bevétele eluszott,nem épp legjobb lakás,nehezen fogja tudni kiadni)

Most fenyegetőzik,hogy behajtja rajtam a javittatást,számlát,nemtudom még mit.

Elszámoltunk,bár papir nincs erről.

Mit tehet?

2012. máj. 23. 09:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
be kéne döljön az ilyen ország, ahol ilyenek laknanak, majd vinnyognátok
2012. máj. 23. 21:12
 12/14 bumbi02 ***** válasza:

az ilyen rohatt miatt nem lehet itt vállakozni. Ilyen szemét kis csóró, a 10 milliós vagyonos embert kinyírja, csak annyit kell mondania hogy apeK.

Ha adózik az ember, akkor nyugodtan mondogathatom hogy Apeh-Apeh, nem fog félni. Szóval esetleg kéne adót fizetni, és akkor nem az lenne a szemét kis csóró, aki beköpi az embert.

2012. máj. 23. 22:05
 13/14 A kérdező kommentje:
Eszembe nem jutott volna apeh-ozni,vagy itt kérdezgetni,ha nem akarna elszámolás után lenyulni,engem,aki évekig problémamentes bérlője voltam (igaz,sosem hagytam magam amikor megpróbált lehuzni)
2012. máj. 24. 08:03
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
eeerontottad és nam akarod kifizetni.
2012. máj. 24. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!