Mihez van jogom ebben az esetben? (lakáseladás súlyos problémákkal)
A nővérem vett egy lakást, a régi házából már kiköltözött(át kellett adnia határidőre), most nálam lakik.Egy huncut garast sem fizet,ez is bosszant,de ez más lapra tartozik)
A lakás tulaja nem hajlandó átadni neki a lakást, újabb és újabb határidőket szab.A nyáron jó lenne,ha elköltözne, mert most lehet biztosra venni majd a jó időt,ősszel-télen ennél csak rosszabb lesz, plusz etetni-itatni ingyen nekem nem jó biznisz,fizetni meg eszébe sincs.
Kirakhatom az utcára is,hajléktalanná is tehetem a férfit és az asszonyt?
kirakhatod, de praktikusabb lenne megbeszélni, hogy mennyivel szállnak be a rezsibe, mert a kenyeret nem adják ingyen.
ne püffögj, hanem tárgyilagosan beszélj velük.
mióta tart a rossz rendszer? Már az elején tisztáznotok kellett volna ezt.
Mondd meg, hogy nem tetted volna szóvá, de már több az időszak, mint amire t előre számítottál.
Legyenek szívesek kajába, vízbe, gázba, áramba, mosásba, stb beszállni.
Ha nem, el lehet menni, mert nemvagy Róbert bácsi...
Milyen határidőket szab?
Az adás-vételi szerződésen kell lennie egy konkrét határidőnek hogy meddig kell kiköltöznie. Ha nem teszi akkor bírósághoz kell fordulni. Eltart pár hónapig de utána megy a rendőrség és kidobja az egész pereputtyot és még kártérítést is fizettet vele!!
A nővéredtől meg igenis kérjél pénzt, pláne ha te sem álsz annyira jól hogy csak úgy etess még valakit.
A "férfi és az asszony" alatt kiket értesz? Most akkor más is lakik nálad vagy a nővéred új házának eladójára gondolsz?
miért nem költözik be a nővéred
abban a lakásba
amit megvett?
át lett vezetve tulajdonjog földhivatalban?
ő már a bejegyzett tulajdonos?
mert, ha igen, akkor nincs keresnivalójuk régi tulajdonosoknak a lakásban
csak akkor, ha bérleti díjat fizetnek
Ugyan ird már el ÉRTELMESEN, hogy mi van?
A növéred vett egy lakást.
KÉRDÉS: Mikortól ö a tulajdonos, a régi tulajdonosnak az adásvételi szerzödés alapján mikor kell kiköltözni?
A növéred nálad lakik.
KÉRDÉS: egyedül, vagy a családjával?
A növéred nem fizet.
KÉRDÉS: Miért nem kérsz töle hozzájárulást?
"kirakhatom az utcára ... a férfit és az asszonyt"
KÉRDÉS: ki a férfi és az asszony - a növéred vagy valaki más? Milyen gyerekröl meg ovodáráol van szó?
Frakk! ne tudd meg, milyen adás-vételek vannak...
mi néztünk egy lakást, az asszonyka úgy akarta eladni, hogy fizessük ki a felét, rögtön beköltözhetünk, de még nem kerülne a nevünkre, mert jelzálog van rajta a (másik) házépítése miatt, abba ölné a pénzünket is.
És majd ha úgy felépíti, hogy újabb bank ad rá újabb hitelt, akkor a "mi" lakásunkról lekerülhet a jelzálog, kifizethetjük a másik 10 millát, és bejegyeztethetjük a tul.jogunkat.
Talán ha férfi vagyok, és ellejt nekem egy táncot a kígyóval a nyakában, akkor bepaliz ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!