Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A szomszédban van pár tyúk...

A szomszédban van pár tyúk meg kakas. Pont az ablakunk alatt. Mivel mostanában meleg van este is, nyitott ablaknál alszunk. Reggel mindig a kakasokra kelünk, kb 7 körül. Tehetünk valamit?

Figyelt kérdés
Épp most végeztem az érettségivel, jó lenne pár napot pihenni, és nem hajnalba kelni. Jogilag lehet tenni vmit? Akármit, nem tudom. És csukott ablakon át is hallatszik... Lassan ott tartok, hogy csúzlival leszedem őket...
2009. jún. 25. 22:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
23:18-on és a 00:07-es jót röhögtem:D-Na de komolyra fordítva a szót,jogilag semmit nem tehetsz.Esetleg megbeszéled a szomszéddal hogy vágja le és csináljon belőle kakaspörköltet.
2009. jún. 26. 13:20
 12/19 anonim ***** válasza:
62%
Esetleg még annyit tehetsz hogy a szomszédtól megvásárlod a kakasokat.És akkor eljön a bosszú ideje....:-)
2009. jún. 26. 13:22
 13/19 A kérdező kommentje:

Hát ez az! Hogy enyhén nem falun lakunk!! Nagy városba, de mondjuk nem a központba...:D Szóval... sztem akkor beszélni fogunk velük. Vagyis a szüleim, mert ha én beszélek, annak nem lesz jó vége :D

Köszi a válaszokat!

2009. jún. 26. 23:18
 14/19 anonim válasza:
50%
légpuska
2010. aug. 7. 21:25
 15/19 anonim ***** válasza:
84%

Helló!

Mi lett a kakasos ügy vége???

Hasonló cipőben vagyok, és már ott tartok hogy ha meghallok egy kakast összeszorul a gyomrom az idegtől. A szomszéd persze szerintem még élvezi is.

2012. máj. 20. 00:46
 16/19 anizotropikus válasza:
37%

A patkányirtó a kakast is kivégzi!

Viszont a TULAJDONOSNAK ERRŐL TUDNIA KELL!

Ettől függetlenül a kakaska a gazdi bármit is csinál, meg fogja enni a patkánymérget azt a kapszula formájú granulátumot.

2014. febr. 23. 08:58
 17/19 anonim ***** válasza:
53%
Aki nem szeret kakas kukorékolásra kellni az ne menjen kertes házba lakni. Semmit nem tudnak csinálni. Nekeem pont tegnap jött a szomszédom,hogy nem tud aludni a kakasunktól. Én mondtam neki nem kellett volna ide kültüznie miért nem maradt a bérházban. A másik szomszédom,/ezek mind a kertünk végébe építkeztek/ szólt a nyáron,hogy vágjam ki a az akácfákat amik vadon nőttek a telekhatár mellett, Nehéz nagyon kiírtani. És mondta,hogy azért költözött ide mert itt zöld övezet van,A Férjem válasza az volt,majd akkor lesz itt zöld övezet ha nem kébyszerit a fék kivágására! Ilxenek is vannak. De a kakas kukorékolással nem tudom mi lesz, ha hepciéskodik veszek egy kutyár és a többi szomszéd kutyákkal had ugassanak! Tippeket kérek! Köszönöm!
2014. dec. 13. 20:22
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Naponta be kell csengetni a szomszédhoz, jó korán, hajnalban! Ha kikapcsolja a csöngőt vagy nincs neki, akkor verni kell az ajtót és az ablakot.

Szadistákkal szadista módon kell viselkedni! A könyörgést élvezik, az önkormányzat nem csinál soha semmit, marad ez a megoldás! Ne hagyja magát senki sem! A kakasnak semmi köze a tojáshoz! Ezt a dumát nehogy valaki elhiggye, mert ezt is elő szokták adni.

2021. jan. 30. 06:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Előző voltam. És meg valamit, mi 25 ezres város belvárosában lakunk 50 éve. Itt már senki sem tart haszonállatot nagyon régóta. Egy suttyó román asszony és a cigány férje csinálják csak a fesztivált a japánkakasokkal , kacsákkal, gyöngytyúkokkal. Aki nem tud belvárosban élni, az menjen tanyára!
2021. jan. 31. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!