A szomszédban van pár tyúk meg kakas. Pont az ablakunk alatt. Mivel mostanában meleg van este is, nyitott ablaknál alszunk. Reggel mindig a kakasokra kelünk, kb 7 körül. Tehetünk valamit?
Hát ez az! Hogy enyhén nem falun lakunk!! Nagy városba, de mondjuk nem a központba...:D Szóval... sztem akkor beszélni fogunk velük. Vagyis a szüleim, mert ha én beszélek, annak nem lesz jó vége :D
Köszi a válaszokat!
Helló!
Mi lett a kakasos ügy vége???
Hasonló cipőben vagyok, és már ott tartok hogy ha meghallok egy kakast összeszorul a gyomrom az idegtől. A szomszéd persze szerintem még élvezi is.
A patkányirtó a kakast is kivégzi!
Viszont a TULAJDONOSNAK ERRŐL TUDNIA KELL!
Ettől függetlenül a kakaska a gazdi bármit is csinál, meg fogja enni a patkánymérget azt a kapszula formájú granulátumot.
Naponta be kell csengetni a szomszédhoz, jó korán, hajnalban! Ha kikapcsolja a csöngőt vagy nincs neki, akkor verni kell az ajtót és az ablakot.
Szadistákkal szadista módon kell viselkedni! A könyörgést élvezik, az önkormányzat nem csinál soha semmit, marad ez a megoldás! Ne hagyja magát senki sem! A kakasnak semmi köze a tojáshoz! Ezt a dumát nehogy valaki elhiggye, mert ezt is elő szokták adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!