Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bolti lopás (200ft) hatással...

Bolti lopás (200ft) hatással lehet az állampolgárság megszerzésére?

Figyelt kérdés
1 éve történt a szabálysértés és csak figyelmeztetést kaptam. Az állampolgárság megszerzése folyamán lesz-e következménye vagy a szabálysértést nem veszik figyelembe?
2012. ápr. 10. 19:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
az érvelésed kb a nullával egyenlő. A hasonlataid pont, hogy nem illenek a témába. Nincs mit reagálnom rá. Örülök neki, hogy a gépeden egy darab "lopott" szoftver vagy film sincs.
2012. ápr. 11. 17:48
 12/15 anonim ***** válasza:

"az érvelésed kb a nullával egyenlő. "

Érdekes, nekem is ez jutott eszembe amikor elolvastam az írásodat.

2012. ápr. 11. 17:53
 13/15 anonim ***** válasza:
63%
A különbség az, hogy ha te kilopod a boltból a Ferrarit, akkor a boltban eggyel kevesebb Ferrari lesz, de ha valaki olyan szoftvert használ, amit amúgy sem tudna megvenni, akkor a gyártó kára kereken 0 Ft, azt meg már fel se hozom, hogy az adattárolásra alkalmas médiákon a jogdíj vajon mi célt szolgál. Persze az észérvekre eddig sem voltál fogékony.
2012. ápr. 11. 18:09
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

"A különbség az, hogy ha te kilopod a boltból a Ferrarit, akkor a boltban eggyel kevesebb Ferrari lesz, "

Igen, ha pedig letöltöd és a hasonló képességű ismerőseid között szétosztod akkor számszerűen csökkenni fog az igénye a szoftver megvásárlásának.

"azt meg már fel se hozom, hogy az adattárolásra alkalmas médiákon a jogdíj vajon mi célt szolgál. "

Nem azt a célt szolgálja, hogy letöltsed a több tíz- százezer forintos szoftvereket és seftelj velük. Persze nálatok lehet, hogy így megy, Magyarországon nem.

2012. ápr. 11. 19:24
 15/15 anonim ***** válasza:

"akkor számszerűen csökkenni fog az igénye a szoftver megvásárlásának. "

Persze csak akkor, ha különben megvettem volna. Ha meg nem, akkor nem.

"Nem azt a célt szolgálja, hogy letöltsed a több tíz- százezer forintos szoftvereket és seftelj velük. Persze nálatok lehet, hogy így megy, Magyarországon nem."

Magyarországon van rajta pont jogdíj, nem máshol, de magyarázatot még mindig nem hallottam arra vonatkozóan, hogy mégis mi célt szolgál.

2012. ápr. 11. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!