Asdasd07 kérdése:
Ha az utcán megtámadnak, önvédelemből szúrhatok késsel? (nem halált okozó helyre)
Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 18:17
11/13 anonim válasza:
Igen úgy van ahogy az utolsó írja már több tered van önvédelemre és nem téged fognak felelősségre vonni ha megvéded magad.Ide is az kellene ami amerikában vanott ha valaki az életedre tör meg is ölheted akár.
12/13 anonim válasza:
én balisongot (pillangó kés)-t hordok és még egyszer se vette észre senki csupán csak önvédelemből
13/13 anonim válasza:
Én egy 85 mm-es karambittal járok ha verekedésbe keveredek (általában cigányok...) akkor veszem elő és am is elég izmos vagyok szóval hamar befosnak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!