Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha hárman megtámadnak az...

Ha hárman megtámadnak az utcán, akkor a jog szerint megvédhetem magam? Mennyire? Milyen eszközzel védekezhetek?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 14:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%

Védekezhetsz, de csak arányosan! Még ha esetleg kivered a fogát az belefér, de több nem nagyon, mert az már túlzott erő alkalmazása.

Egyébként eléggé rasszista a kérdésed, mert rögtön cigányozol benne. Engem vertek már meg utcán, de azok magyarok voltak, nem pedig cigányok. Azt hiszed csak a cigányok vernek meg?

2012. márc. 7. 14:10
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

1. Leültetnek érte!

2. Ha sikerülne is ez a manőver,utána a családja rád menne és meglincselnének,még a házadat is rád gyújtanák!Inkább szaladj el!

2012. márc. 7. 14:10
 3/15 anonim ***** válasza:
A jog szerint megvédheted magad,bár érted nem lenne kár..
2012. márc. 7. 14:16
 4/15 Shai-Hulud ***** válasza:
A kanci az milyen állat? :-o
2012. márc. 7. 14:21
 5/15 A kérdező kommentje:

1. egy a 3 ellen mi számít arányosnak?

2. szerintem fogalmad sincs a témáról, találgatásra nem vagyok kíváncsi, konkrétumot írj, a második pontodat meg nem kell ragozni, azt tudom magamtól is, egyébként ezt csak példaként írtam

3. szerintem érted meg pláne nem lenne kár

2012. márc. 7. 14:24
 6/15 A kérdező kommentje:

4.

gonosz állat

2012. márc. 7. 14:25
 7/15 anonim válasza:
ebben hol van cigányozás????:O nem vágom csak azt mondja a kérdező hogy hárman megtámadják az utcán, semmit nem említ a származásukról!
2012. márc. 7. 15:40
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ha engem 3-an megtámadnak az utcán pont lesz@rom a paragrafusokat, meg hogy mi az arányos, meg mi nem.
2012. márc. 7. 16:18
 9/15 A kérdező kommentje:
azt gondolná az ember, hogy a jog témába csak olyanok válaszolnak, akik értenek is hozzá és a megfelelő hangnemben, nem provokatívan
2012. márc. 7. 16:56
 10/15 Shai-Hulud ***** válasza:

#15:40

Ott van a cigányozás, hogy az eredeti kérdés nem így nézett ki...

Csak valamelyik széplélek cenzo... izé moderátor stilisztikailag korrigálta.

2012. márc. 7. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!