Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mikor mondható ki, hogy...

Mikor mondható ki, hogy bűnös? (többi lent)

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy milyen esetben állapítható meg valakinek a bűnössége? Elég hozzá egy magasabb rangú vádló és 2 tanú?????? Ezen kívül semmilyen bizonyíték nincs, se hangfelvétel, se kamerafelvétel... semmi. Igazából nem is történt semmilyen tetlegesség, csak egy kisebb szóváltás, ahol a vádlott kiállt az igazáért, bár nem a legszebb hangnemet használta a felettesével szemben.

Köszi a választ! :)

2012. ápr. 9. 23:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én utoljára arról, hogy 2 szemtanú vallomása alapján valakit elítéltek volna, az inkvizíciónál láttam, máshol nem.

(esetleg a koncepciós perekre jellemző, ebben nem vagyok biztos)

Szerintem nem elég

2012. ápr. 10. 00:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ha rang alapján ítélnek az már elég gáz. :D
2012. ápr. 10. 06:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Látlelet van?
2012. ápr. 10. 09:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Nincs miről látlelet legyen, nem történt semmi tetlegesség, csak egy csúnya szóváltás. Rangjuk van, mert bizonyos közalkalmazottak.
2012. ápr. 10. 09:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi a vád?
2012. ápr. 10. 17:22
 6/6 A kérdező kommentje:
parancsmegtagadás és parancsnok elleni erőszakos fellépés
2012. ápr. 10. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!