Hitel vissza nem fizetése esetén mi számít csalásnak?
valami olyasmit hallottam h csalás ha nem fizeted vissza.
kértem részletfizetést,de egyszerüen nem adnak.8 éve vettem fel,nem fizettem vissza semmit,kértem 2 szer részletfizetést,elutasitották.
Hitel vissza nem fizetése az szerződésszegés.
Kötöttetek egy szerződést, melynek rád vonatkozó pontjait nem teljesíted. Csalás az, amikor úgy kötök egy szerződést, hogy valótlan adatokat állítok a szerződés megkötésekor.
Részletfizetést akkor szoktak adni, ha fizetési nehézsége
támad az adósnak, de ehhez legalább egy ideig teljesíteni kell a részletfizetést annak rendje-módja szerint.
Aki el sem kezdte fizetni??? Akkor mire fel? Hiszen a hitel már önmagában részlet(vissza)fizetési konstrukció..
Ilyen szituációban részletfizetésre részletfizetést kérni??
alami olyasmit hallottam h csalás ha nem fizeted vissza.
kértem részletfizetést,de egyszerüen nem adnak.8 éve vettem fel,nem fizettem vissza semmit,kértem 2 szer részletfizetést,elutasitották.
Próbálom lefordítani amit írtál:
Tehát: 2004-ben vettél fel hitelt, nem kezdtél törleszteni, nem fizettél vissza semmit, 2007-ben kértél részletfizetést, akkor úgy tűnik tudtál volna fizetni, elutasították, de még mindig nem fizettél semmit...
Elnézést, de nem tudom, hogy mire kéne tekintettel lenni a részletfizetést elbírálónak ezek után...
Bocsáss meg..
Engem nem kell meggyőznöd. Ez a tartozás csak emelkedni fog, és ez annyit jelent, hogy soha nem lehet semmid, mert ha valami a nevedre kerül, viszik is..
Ha tudtál volna már. kb. 1 milliót fizetni, miért nem tetted?
Gondolod, hogy ők húzzák a rövidebbet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!