Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mikor lesz már a gyurcsány-per?

Mikor lesz már a gyurcsány-per?

Figyelt kérdés
Komolyan érdekelne már,hogy gyurcsány bírósági tárgyalása mikor kezdődik.nagyon szeretném már látni legalább a vádlottként a bíróság előtt.

2012. ápr. 2. 18:30
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, te egy ritka ostoba ember vagy. Inkább ne politizálj, mert csak égeted magad, menj a szerelem szex rovatba át.
2012. ápr. 3. 19:57
 22/34 A kérdező kommentje:

ma 19:57

Te egy ritka hülye ember vagy.Ez mindent megmagyaráz!

2012. ápr. 3. 19:58
 23/34 anonim ***** válasza:

Te osztod itt az észt az a balosok IQ szintjéről?

Te aki le se tudja írni a Szovjetunió meg az Európai Unió nevét helyesen?

Te aki csak egy oldalra lát,és bizonygatja az igazát az ország elárulásáról mikor a saját szellemi elődeid tették?

Te aki lehülyézel több millió baloldali nézetű embert,mert neked azt mondták tegnap anyukádék lefekvés előtt hogy Gyurcsány a hibás?

Menj szépen aludni!

2012. ápr. 3. 20:05
 24/34 A kérdező kommentje:

"Te osztod itt az észt az a balosok IQ szintjéről?

Te aki le se tudja írni a Szovjetunió meg az Európai Unió nevét helyesen?

Te aki csak egy oldalra lát,és bizonygatja az igazát az ország elárulásáról mikor a saját szellemi elődeid tették?

Te aki lehülyézel több millió baloldali nézetű embert,mert neked azt mondták tegnap anyukádék lefekvés előtt hogy Gyurcsány a hibás?

Menj szépen aludni!"

Szándékosan írtam kőtőjellel a két korcs birodalmat,amit a balos szellemi elődök és a maiak is hűen szolgálnak.

Mondanám én is neked,hogy menj aludni,de szerintem te egy alvajáró vagy egy életen át!

2012. ápr. 3. 20:47
 25/34 anonim ***** válasza:

"Akkor most a balosokat kéne halomra lőni az országban.Oszt ne sírjanak!

"

Magyarországon nem történt állami erőszak 56 éve. Nem a könnygázzal való lefújás nem a "halomra lövős" állami erőszak kategóriája.

2012. ápr. 4. 05:16
 26/34 A kérdező kommentje:

"Magyarországon nem történt állami erőszak 56 éve."

Vajon akkor ki volt az erőszakos?!Hát a balosok!

2012. ápr. 4. 13:59
 27/34 anonim ***** válasza:

"Vajon akkor ki volt az erőszakos?!Hát a balosok!"

Azelőtt 20 évvel meg a jobbosok.

2012. ápr. 4. 17:24
 28/34 A kérdező kommentje:

""Vajon akkor ki volt az erőszakos?!Hát a balosok!"

Azelőtt 20 évvel meg a jobbosok."

A jobbosok nem mészárolták halomra a saját népüket,míg ez a balosoktól sosem állt távol!

2012. ápr. 5. 08:13
 29/34 anonim ***** válasza:

"az öszödi beszéd már egy vád!

a

" No ne viccelj, azzal csak beismerték, hogy semmit nem tettek azért, hogy az élet színvonal emelkedjen

2006-os terrorcselekményei stb.

Csakhogy a legismertebbeket említsem.

Nekem a TV ostroma úgy tetszett, hogy mindenki visz amit csak tud. Loptak raboltak Egy demokráciában miért kell ilyen felfordulást csinálni? Miért nem lehetett békemenetet rendezni? Ki akarta annyira azonnal a hatalmat megszerezni? Ezt még most sem értem. Ki miért rendezte a TV ostromát? Nézz széjjel a világban. Ahol gyújtogatás fosztogatás van, ott a rendőr bizony oda üt.

2012. ápr. 6. 19:37
 30/34 anonim ***** válasza:
Én sose voltam se kommunista, de még KISZ tag se ,se más párt tagja. Azt hiszem nem is leszek. De olvastam, milyen sok kommunistát kivégeztek a fehér terror alkalmával, vagy a második világháború előtt alatt. Ezekről miért nem beszélnek?
2012. ápr. 6. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!