Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mikor lesz már a gyurcsány-per?

Mikor lesz már a gyurcsány-per?

Figyelt kérdés
Komolyan érdekelne már,hogy gyurcsány bírósági tárgyalása mikor kezdődik.nagyon szeretném már látni legalább a vádlottként a bíróság előtt.

2012. ápr. 2. 18:30
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
63%
Majd ha lesz bizonyítható vád ellene,nemcsak vádaskodás!
2012. ápr. 2. 18:33
 2/34 A kérdező kommentje:

"Majd ha lesz bizonyítható vád ellene,nemcsak vádaskodás!"

az öszödi beszéd már egy vád!

a 2006-os terrorcselekményei stb.

Csakhogy a legismertebbeket említsem.

2012. ápr. 2. 18:36
 3/34 anonim ***** válasza:
48%
Ja lesz egy egy Salemi boszorkányper.Mégis miről beszélsz?
2012. ápr. 2. 19:18
 4/34 tetris ***** válasza:
31%

Ezt el se tudom hinni! Van ebben az országban olyan, aki kételkedik Gyurcsány és bandája bűnösségében? Van olyan, aki hisz neki/benne?

Na, én innentől kezdve már nem is csodálkozom semmin!

2012. ápr. 2. 19:27
 5/34 A kérdező kommentje:

"Ezt el se tudom hinni! Van ebben az országban olyan, aki kételkedik Gyurcsány és bandája bűnösségében? Van olyan, aki hisz neki/benne?

Na, én innentől kezdve már nem is csodálkozom semmin!"

Pont ez az én véleményem is!

2012. ápr. 2. 19:36
 6/34 anonim ***** válasza:
Nem kételkedem, hogy ők is, mint a többi bűnösök, de mivel nincs alátámasztható vád, a többi ellen sincs, nem tudom mire a per. Egyébként pedig azért tart itt az ország, mert az ilyen idióták, mint ti, ezen siránkoztok még 10 év múlva is, ahelyett, hogy a mostani rosszul alakuló dolgok elé mennének. Gyurcsányt soha nem fogják még perbe se, elég naivak vagytok ha erre vártok.
2012. ápr. 2. 19:47
 7/34 A kérdező kommentje:

"Gyurcsányt soha nem fogják még perbe se, elég naivak vagytok ha erre vártok."

Te vagy naív,ha azt hiszed,hogy a gyurcsány-ügy és hasonló dolgok tisztázása nélkül tovább lehetne lépni.

A múltat tisztázni kell,mert anélkül nincs jövő!

2012. ápr. 2. 20:32
 8/34 anonim ***** válasza:
89%
Valóban nem a múlton kéne lovagolni megállás nélkül,hanem azon a mi MOST folyik ebben az országban.Ezzel kéne egy cseppet többet foglalkozni.Többek közt,hogy ne dögöljünk éhen,ne vegyék el a fizetésünk majd felét,ne büntessenek meg mert ma balra néztünk,a törvény szerint meg csak jobbra lehet,és még sorolhatnám.A jelennel kell foglalkozni ami sajna nagyon rossz.
2012. ápr. 2. 20:34
 9/34 A kérdező kommentje:

"ne büntessenek meg mert ma balra néztünk"

Talán,ha nem néztetek volna soha balra,akkor nem lenne ez a mai helyzet!

A baloldal mindig is kártékony volt Magyarországnak.

A baloldal mindig csak pusztított.

Ha több eszetek lett volna,minthogy 8 évre azt a ballib csürhét válasszátok,akkor most nem tartanánk itt!

2012. ápr. 2. 21:16
 10/34 anonim ***** válasza:
Ja, mert a Fidesz jót tett nem? Nyisd már ki a szemed.Több kárt tett, mint idáig bárki.
2012. ápr. 2. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!