Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Illegális a paprika és a bors...

Illegális a paprika és a bors spray?

Figyelt kérdés

Az a gondom,hogy anyumat ebbe az évben már 2x támadta meg egy roma csoport(ki akarták rabolni,2 különböző város,szóval nem ugyanaz a csoport),de hál Isten nem sikerült nekik de nagyon aggódok érte,megőrülnék ha valami történne vele:( Ezért gondoltam hogy veszek neked egy paprika vagy bors spray-t,de valahol azt látom hogy illegális ez tényleg igaz? Mert akkor természetesen nem vennék csak érdekelne! Mert grando.hu-n láttam fent 3 ezer ft-ért csak azt írták külön engedély kell hozzá! Máshol meg azt láttam hogy vadászboltokban lehet kanpi! Van valakinek tapasztalata e téren vagy valaki tudja hol lehet venni? És ha illegális akkor esetleg valami legális verzió? Köszönöm előre is a válaszokat!

L/20

2012. márc. 27. 15:43
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm ma sikerült vennem gázspray-t vadász boltban :) Ezt közterületen is magánál tudja majd hordani teljesen legális:) 2080 ft volt csak,jó áron:) Köszi mindenkinek a segítséget!
2012. márc. 30. 18:05
 42/50 kovpet ***** válasza:
Milyet sikerült?
2012. márc. 30. 19:54
 43/50 A kérdező kommentje:
pajzs 5000 a neve:)
2012. márc. 30. 20:41
 44/50 kovpet ***** válasza:

De most nem mondod, hogy potyára gépeltem neked eddig...

Nem bántani akarlak, de 2012-ben CN hatóanyagú szutykot venni... ááá.

Most már duplán remélem, hogy soha nem lesz rá szükséged.

2012. márc. 30. 22:11
 45/50 kovpet ***** válasza:

Na, mindegy, azért ne keseredj el, ez is jobb a semminél.

Jobb, ha ez van a kezedben, mint egy pepper a táskádban.

A lejárati időt nézted?

2012. márc. 30. 22:14
 46/50 A kérdező kommentje:
öö tudod nem nekem lesz:) De tényleg ígyis mázlim volt mert a csaj mondta 2 hetente ha van ilyen árujuk,aztán pont ma volt árubeszerzés ez volt az utolsó darab ígyis:))
2012. márc. 31. 00:38
 47/50 kovpet ***** válasza:
:(
2012. márc. 31. 00:46
 48/50 anonim ***** válasza:
Jó lesz ez is. Bár ezzel a fajtával még nem volt dolgom. Egyszer (újságírós korszakomba) pepperrel volt kapcsolatom a rendvédelem részéről (csak az kis hengeres gránátocska volt) (NEM ELLENEM HASZNÁLTÁK) az azért hatásosabb bár az egy utcán beterít :D. Na olyan kéne neked csak kár, hogy nem lehet. Kidobná a támadó a tüdejét az utcakőre :D.
2012. márc. 31. 08:00
 49/50 A kérdező kommentje:
háát ha egy egész utcát beterítene biztos nem is lenne legális:))) Ez jóó rá is van írva hogy a bla bla bla törvény hatályában legális:) Kiváncsi vagyok anyum fejére mikor megkapja, nem tudom még mikor talizunk :)
2012. márc. 31. 11:09
 50/50 anonim válasza:
Ha vásároltál már a wish-en és rákeresel hogy pepper spray akkor ingyenest is ki fog dobni,ahol csak a szállítást kell fizetni.kb 2-300 ft
2019. nov. 18. 19:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!