Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha kirobbanna a 3. Világháború...

Arisztoklesz kérdése:

Ha kirobbanna a 3. Világháború, ti bevonulnátok?

Figyelt kérdés
2012. márc. 24. 15:03
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Kik között törne ki mégis? Az oroszok meg Kína között? Totál mindegy lenne, hogy bevonulnék, vagy sem...
2012. márc. 24. 15:43
 12/37 A kérdező kommentje:
Hát én tényleg nem láttam háborút,de nem is szeretnék. Engem inkább lőjenek agyon,de nem volnék hajlandó olyanokért háborúzni,akik ezt az egészet kirobbantanák. Van pár tucat ember,aki eldönti h mi legyen a világunkal. Ilyenekért vonuljak be?én csak egy eszköz vagyok,semmi más. Majd ha látnám őket a frontvonalon,akkor bevonulnák.(szóval soha). Míg én az életemet kockáztatnám,ők finoman a kávéjukat iszogatnák. Hát van bennem büszkeség! Inkább haljak meg úgy h tudom h ezeket a mocskokat nem ,,támogatom,,. Ez a világ velejéig romlott és amíg ők vannak hatalmon az is marad. Mindent a pénz irányít. A pénzt meg a világbank a világbankot meg ezek a szemetek! Jó volna ha mindenkinek kinyílna a szeme végre.
2012. márc. 24. 15:48
 13/37 anonim ***** válasza:
9%
A nagy többség biztos, hogy nem vonulna be (én sem), hanem vagy tiltakozna, vagy békés területre menekülne. Változnak az idők.
2012. márc. 24. 16:55
 14/37 anonim ***** válasza:
ja! a kamrába bevonulnák !!! :)
2012. márc. 24. 17:52
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

"15:17: ennek annál is magasabb a valószínűsége, mivel Magyarországon 56 óta nem volt fegyveres konfliktus."

Ennek ellenére járhatott valaki akár külföldön is.

2012. márc. 24. 18:08
 16/37 anonim ***** válasza:
71%
A népesség elenyésző része, aki szívesen utazik háborús területekre, vagy önként vesz részt külföldi háborúkban.
2012. márc. 24. 19:03
 17/37 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, mert max. néhány tíz-ezer fő katonát tudna eltartani a magyar gazdaság hadi körülmények között. A többieknek az lenne a dolga hogy ezt a sok pénzt az olajra, élelemre, katonai juttatásokra előteremtse. A háború drága játék.
2012. márc. 24. 19:18
 18/37 anonim ***** válasza:
58%
Ha bevonulok az ellenség öl meg, ha nem akkor a hadbíróság ha még is sikerül elbújnom valahol akkor vagy éhenhalok vagy a tömegpusztító vegyi/biológiai/atom fegyverek ölnek meg. Tökmind1 mit csinálok.
2012. márc. 24. 20:59
 19/37 anonim ***** válasza:
77%

Nem fölösleges....

Valószínűleg nagyon kis idő alatt félelmetes pusztítást végeznének egy-két "gomb lenyomásával"

“Azt nem tudom, hogy a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel.”

2012. márc. 24. 20:59
 20/37 anonim ***** válasza:

nem vonulnék be, az valószínűleg nem Magyarország háborúja lenne, hanem a NATO háborúja többek között.

de még ha máshogy is lenne, akkor sem a hazámat védeném hanem egy elit érdekeit szolgálnám ki.

2012. márc. 24. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!