Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezt meg lehet oldani? (bővebbe...

Ezt meg lehet oldani? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ki akarok jelentkezni a lakcímemről, mert elég sok bírságot kapok mostanában, közigazgatásiakat, amik elég magas összegűek meg MÁVosakat is. Ha kijelentkezek a lakcímemről (szüleimmel élek), akkor hova tudják a következőeket küldeni? Sehova? Vagyis akkor be se kell fizetni nem? Mert nem tudják hova küldeni a felszólításokat. Milyen következménye lenne a kijelentkezésnek?
2012. márc. 7. 19:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

"A kérdező kommentje:

Más valakitől elrabolni a pénzét meg más, ha valaki mondjuk bliccel egy vonaton."

Nem más. Mindkettővel kárt okozol.

Minél hamarabb befizeted, annál hamarabb kiszállhatsz belőlük, és annál olcsóbb is marad.

2012. márc. 8. 07:17
 12/19 bumbi02 ***** válasza:

Gratulálok, ti vagytok a becsület mintaképei, büszkék lehettek arra amit elértetek és fizessétek csak továbbra is a sok pénzt az ilyen sz*rokra, legalább nem megy egyenlőre csődbe én meg használhatom ingyen:)

Senki se állította hogy becsület mintaképei lennénk. Én is blicceltem mint írtam, de ha lebuktál akkor legalább fizesd ki azt a pár ezer forintot, minthogy lakcímeket változtatgatsz...

Ez a mentalitás pedig a bicskát nyitogatja a zsebemben.. Fizessétek hogy legalább én ingyen használhassam...

Játszhatsz ezzel a dologgal egy ideig, csak egyszer érjen utol a végrehajtás, és akkor már nem 2000 forintot kérnek....

2012. márc. 8. 19:01
 13/19 bumbi02 ***** válasza:

Oké. Akkor válaszolok a kérdésre: ha nem vagy bejelentkezve akkor nem tudják hova küldeni, de ha bejelentkezel valahova, onnantól kezdve megtalálhatnak... Jó élet lesz pár ezer forint miatt folyton ezzel spekulálni hogy bejelentsd-e magad vagy sem..

Sok sikert az élethez,csak te is ugyanezt a mentalitásd várd el másoktól, amit te adsz mások felé.

2012. márc. 8. 19:24
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy baj lenne a mentalitásommal mások felé. Nem kötekedek, nem balhézok meg ilyenek, ezt a kérdést is próbáltam úgy kiírni, hogy ne legyen senkinek se bántó de látom nem sikerült, mert mindenki magára veszi. Mindegy, nem is érdekel. Az utolsó választ meg köszönöm.
2012. márc. 8. 19:27
 15/19 anonim ***** válasza:

"én meg használhatom ingyen:) "

Nem fiam, te drágábban használod, a büntetés sokszorosa a jegyárnak. Pláne, ha húzod az időt akkor ez felkúszhat bőven 50 ezer környékére is... azért mert nem vettél meg egy pár száz forintos jegyet. Egyszer úgyis muszáj lesz bejelentened magad...

2012. márc. 8. 20:23
 16/19 bumbi02 ***** válasza:

Nem hiszem, hogy baj lenne a mentalitásommal mások felé.

Pedig baj van. Ha te képes vagy úgy felfogni a dolgot hogy: A gyáva hülyék had fizessék én majd bliccelek, mert menő vagyok akkor baj van a felfogásoddal.

Csak majd mikor téged vágnak át potyautasok, pl valaki nem fizet ki neked valamit, vagy hasonló, akkor gondolj arra hogy te is ugyanezt csináltad, és végülis "megérthető"...

2012. márc. 8. 20:40
 17/19 bumbi02 ***** válasza:

Nem azért van bajom veled mert fiatalabb vagy pár évvel nálam, hanem mert úgy osztod itt az észt, mintha valami könyvből olvasnád, és mindig csak neked lehet igazad. Remélem a valóságban nem ilyen vagy.

Bár 2 évvel fiatalabb voltam, de ennek ellenére osztom ma is ezt a véleményemet.. Megnyugtatlak nem könyvből olvasom , és én elszoktam ismerni ha tévedek, tehát nem vallom azt hogy csak nekem lehet igazam, csak meg kéne győzni...

2012. márc. 8. 21:05
 18/19 A kérdező kommentje:
Az adminok már töröltek egy oldalt a "válaszokból", úgyhogy én is lezártnak tekintem ezt a kérdést. Válaszokat, amik értelmesek köszönöm az első 2 hozzászólónak. Az észosztást meg mártírkodást lehet fojtatni, csak nem fogok rá válaszolni:)
2012. márc. 8. 21:18
 19/19 anonim ***** válasza:
A nagyfiú, hogy rohant az adminokhoz :)
2012. márc. 8. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!