Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezt meg lehet oldani? (bővebbe...

Ezt meg lehet oldani? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ki akarok jelentkezni a lakcímemről, mert elég sok bírságot kapok mostanában, közigazgatásiakat, amik elég magas összegűek meg MÁVosakat is. Ha kijelentkezek a lakcímemről (szüleimmel élek), akkor hova tudják a következőeket küldeni? Sehova? Vagyis akkor be se kell fizetni nem? Mert nem tudják hova küldeni a felszólításokat. Milyen következménye lenne a kijelentkezésnek?
2012. márc. 7. 19:58
1 2
 1/19 anonim válasza:
hát eltudják azok küldeni mert mindent tudnak hogy hol tartózkodsz most meg minden. és a befizetendő levelet eltudják küldeni. úgy hogy ha nem fizeted ki akokr azért ugyan úgy büntetés jár
2012. márc. 7. 20:00
 2/19 A kérdező kommentje:
De ha nincs lakcímem akkor hova küldik?
2012. márc. 7. 20:01
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Bíróságra adják, végrehajthatóvá válik, és előbb-utóbb megtalálnak, nem lehetsz egész életedben hajléktalan.
2012. márc. 7. 20:04
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Közigazgatási bírság miatt -ha jól tudom- kőrözést is kiadhatnak.
2012. márc. 7. 20:05
 5/19 anonim ***** válasza:
67%
Nem kell potyázgatni,hanem jegyet kell venni!Akkor nem lesz ilyen problémád!De könnyebb bujkálni a vonaton,meg lakásról lakásra,mint hogy kifizesd az utat!Fel kéne már nőni a bújócskás korból és megtanulni,hogy az életben fizetni is kell egy-két dologért! Szánalmas!
2012. márc. 7. 20:10
 6/19 asmosys ***** válasza:
100%
Megúszni nem fogod, de ha az időt húzod, sokkal drágább lesz. Ahogy érzed.
2012. márc. 7. 20:12
 7/19 anonim ***** válasza:
92%

Nem hiszem, hogy olyan nagy bűn lenne ezzel spórólni pár száz, maximum pár ezer forintot.

Szóval ha csavargok az utcán,mert dolgozni nem akarok és te jössz velem szembe,én meg kirabollak,elveszem a pénzed,akkor mondhatom én is ugye,hogy nem hiszem hogy ez olyan nagy bűn lenne spórolni,szerezni pár száz,maximum pár ezer forintot ily módon?

2012. márc. 7. 21:03
 8/19 anonim ***** válasza:

"Ezt mondhatnád annak a néhány vezetőnek, akik 100 milliós végkielégítéseket kapnak, mégis veszteséges minden vállalat. Vagy ők megérdemlik azt a pénzt? Nem hiszem, hogy olyan nagy bűn lenne ezzel spórólni pár száz, maximum pár ezer forintot. Te kis sz.rjankó."

Most az ő pofátlanságuk mögé akarod bújtatni a sajátodat? Gratulálok, nem érdemled meg a sz.rjankó címet, azt csak emberek kaphatnak, te nem vagy az.

2012. márc. 7. 21:24
 9/19 anonim ***** válasza:

"De szerintem te csak irigykedsz, mert gyáva vagy ehez és inkább tömöd az általad olyan nagyrabecsült állami cégek vezetőinek a zsebét:) de te tudod."

Egészen biztos irigykedik rád, hogy a lakcímváltoztatáson gondolkodsz azért mert képtelen voltál megvenni egy jegyet vonatra. Gratulálok.

2012. márc. 7. 21:24
 10/19 bumbi02 ***** válasza:
92%

Ezt mondhatnád annak a néhány vezetőnek, akik 100 milliós végkielégítéseket kapnak, mégis veszteséges minden vállalat. Vagy ők megérdemlik azt a pénzt? Nem hiszem, hogy olyan nagy bűn lenne ezzel spórólni pár száz, maximum pár ezer forintot. Te kis sz.rjankó.

Gratulálok kérdező, és részvétem a szüleid felé, hogy ilyen gyerekkel élnek együtt...

Ha én lennék az apád lesülne a bőr a képemről hogy ennyire gerinctelen vagy, és még próbálod a saját gerinctelenségedet másé mögé bújtatni.

Engem is büntettek meg a BKV-n, mert nem volt meg az új diákigazolványom (november 16.án büntettek meg, 17.én küldték ki az új diákot, kiállítás dátuma: nov 15....) ki fizettem azt a 2000 forintot, túléltem.. Én is utaztam lejárt bérlettel, lebuktam, kifizettem a bírságot, leszoktam róla. Ennyi.

A te logikád alapján, ölhetnék embert, mert mi az az 1 ember élete, ahhoz a több millióhoz képest amit Sztálin vagy Hitler küldött a halálba?

2012. márc. 7. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!