Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hamis érettségivel lebukhatok?

Hamis érettségivel lebukhatok?

Figyelt kérdés

Állandóan csesztettek hogy menjek már dolgozni hát mondom jó keresek valamit.Találtam is jót de érettségi kellett hozzá amit jelenleg estin végzem..

Ezért szereztem egy hamis érettségi jelentkeztem és elég jól sikerült mert felvetek havi nettó 190 ezret kereshetek az első két évben amíg átképeztetnek utána ennek akár a dupláját is.

Lebukhatok?

2012. febr. 22. 23:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%
Lehet hogy kiderül de simán eltusolhatják főleg ha már egy ideje ott leszel.
2012. febr. 23. 19:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Na b*ssza meg! Én meg itt gürizek levelezőn, hogy meglegyen az érettségim és legyen róla papír, addig nem tudok dolgozni menni.

Hát ezek után le fogom tojni és behazudok egyet, majd szerzek hamisat! A fene egye meg. Mennyibe vetted?

Egyébként anyukám munkatársnőjének a lánya lebukott vele, protekcióval került anyukámékhoz azzal a feltétellel, hogy elvégzi a sulit, de nem tette, szerzett egy bizit... mondjuk ő a Nemzeti Vagyonkezelőnél dolgozik, állami cég, az neccesebb...

24/N

2012. febr. 24. 00:04
 13/14 anonim válasza:
75%
Az a gáz,h.most jársz érettségire.Ha ezt valaki megtudja,gyanús,h. minek jársz,ha már van? Ezt tartsd titokba amennyire csak tudod.Amugy kicsi az esélye a lebukásnak.Ha már megcsináltad,próbálj ne gondolni rá.Ha a lelkiismereted nem haggyja,az a jo otlet,h. az igazi érettségivel más munkahelyre jelentkezel.Addig is tanulj szorgalmasan.Amugy sokan csinálják így,csak oket nem zavarja.Nyugi.
2012. márc. 17. 16:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha arra gondolok, hogy én mosz egy noname suliba járok szakkképzésre, ahol beiratkozáskor ellenőrizték a sorszámát a bizinek, akkor simán lehet, hogy a cégeknél is megcsinálják...
2012. márc. 18. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!