Hamis érettségivel lebukhatok?
Állandóan csesztettek hogy menjek már dolgozni hát mondom jó keresek valamit.Találtam is jót de érettségi kellett hozzá amit jelenleg estin végzem..
Ezért szereztem egy hamis érettségi jelentkeztem és elég jól sikerült mert felvetek havi nettó 190 ezret kereshetek az első két évben amíg átképeztetnek utána ennek akár a dupláját is.
Lebukhatok?
Simán.
A változat: Egyszer valami frissen odakerült buzgómócsing utánanéz, aztán böri okirathamisításért.
B változat: mondjuk 10 év múlva minden adatunk egy nagy hatalmas számítógépes rendszerbe kerül, ahol az automatikusan átfuttatják az adatokat, kibukik, hogy valami gikszer van az oklevél számával, aztán böri okirathamisításért.
C változat: egyszer véletlenül részegen elkottyintod, valaki fülébe jut, aki nem kedvel, befúj, utánanéznek, aztán böri okirathamisításért.
D változat: ...
Ha megszerzed estin az érettségit, boríts le erről a munkahelyről, mielőtt gáz lesz, és keress egy másikat.
Szerintem nem érdemes kockáztatni úgy, hogy lesz rendes papírod is.
8/9-nek:
SP is lebukott... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!