Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit csinál a rendőr ha valaki...

Mit csinál a rendőr ha valaki feljelent ilyenért? Ez más maganéletébe turkálás?

Figyelt kérdés
Ha valakitől rá kérdezek 'Tényleg apa vagy?' (egy férfi), akkor ha feljelent mit tehetnek a rendőrök? Ha nem egy egyszerű ember, hanem ismertebb? Mindenki azzal ijeszteget ne kérdezzem meg, mert feljelent... Mit tehet?
2012. febr. 11. 12:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem akarok rosszindulatu lenni, és buta sem... Remélem ezen kívül nem is vagyok.. Nem szeretnék feltétlen nagy sz*rt kavarni, de ha privtátba kérdezném meg, semmit nem kavarnék... Ő tudna válaszolni, ha pedig nem akkor felfogom, hogy oké, nem óhajt róla beszélni leállok... Viszont, ha ennyire nem érdekelne Ő sem, már rég írtam volna 3 hete ezen gondolkozom, nem véletlen... Nem akarok ártani neki, de ha mástól kérdezném meg (rajongó) nagyobb port kavarnék :/ Vagy inkább egyiktől sem, hanem elfelejtem ezt az egészet, és nem mondom senkinek, neki sem!
2012. febr. 11. 12:21
 12/15 A kérdező kommentje:
Kezdek én is attól félni, valami nincs rendben velem :/ Nem tudom miért fontos ez nekem... :/ Senkit nem érdekel rajtam kívül (vagyis nem tudom, mert más nem tud róla, vagy lehet tud de senki nem olyan buzgómocsing mint én) Talán még változik ez, mivel még tini vagyok :/
2012. febr. 11. 12:23
 13/15 anonim válasza:

"Nem szeretnék feltétlen nagy sz*rt kavarni, de ha privtátba kérdezném meg, semmit nem kavarnék... Ő tudna válaszolni, ha pedig nem akkor felfogom, hogy oké, nem óhajt róla beszélni leállok..."

Az előbb azt írtad, hogy már feljelentéssel fenyegetőzik... szerintem ez azt jelenti, hogy nem, nem akar róla beszélni.

2012. febr. 11. 12:31
 14/15 anonim válasza:

:DD

Most vagy szerelmes vagy, vagy iszonyú unalmas az életed xDD

2012. febr. 11. 12:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Iszonyú unalmas az életem! : ) Nem fenyegetőzik Feljelentéssel, meg sem kérdeztem, lehet nagyon aranyosan válaszolna, viszont lehet lehordana, az is lehet feljelentene.. Nem ismerem az embert személyesen, ezért nem tudhatom, hogy reagál... De nem ütöm bele az orrom,mert nem akarok a szemébe bolond hülye lány lenni! Az nem érné meg
2012. febr. 11. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!