Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rendőr adatait meglehet...

Rendőr adatait meglehet találni valahogy magán célra?

Figyelt kérdés
Pár adatot ismerek az illetőről, nem 0-ról kezdenék el keresgetni. Fontos lenne nekem.
2010. máj. 8. 22:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
iwiw, myvip, facebook, google. (máshol nem igazán).
2010. máj. 8. 22:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

ne haragudj, de hivatalos személlyel azért nem kéne packázni.

ha bajod van vele, tegyél ellene bejelentést a rendőrségen szerintem, úgy jobban jársz, minthogy civil életben packázol vele.

könnyen megütheted a bokádat..

vagy esetleg más célra kéne? randi?:)

2010. máj. 8. 22:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
sztem az iwiw a legalkalmasabb erre a célra.én legalábbis ezt használtam 2esetben is, és mind2setben hosszas keresgélés után megtaláltam a 2személyt akit kerestem.mindkettő a tömegközlekedésben dolgozott és csak akorukat tudtam megsaccolni,de ennyi is elég volt.
2010. máj. 8. 22:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrök általában nincsenek fent pont emiatt.Sokat tudnak ilyen esetekről .
2010. máj. 9. 08:57
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
A rendőrök és a rosszfiúk nincsenek fenn közösségi oldalakon.
2010. máj. 9. 09:10
 6/9 A kérdező kommentje:
22:54 Ráhibáztál, randi miatt kellene... :) Iwiw-en megtaláltam de teljesen más felhasználó néven mint amilyen néven én "ismerem" és így kicsit elbizonytalanodtam. Dehogy akarnék packázni hivatalos személyel azért nem őrültem meg, ráadásul én is zsaru leszek...
2010. máj. 9. 10:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Amúgy meg rendőröket is tudnék mutatni IWIW-en meg még kommandósokat is... :) Mondjuk őket ismerem, és tényleg nincs kitöltve hogy "Ezt csinálom amikor dolgozom..." :)
2010. máj. 9. 10:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Pont most keresek én is egyet, szerencsére találtam segítséget, aki ki tudja deríteni =D
2012. aug. 16. 13:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Most már nekem is van annyi ismerősöm, hogy 5 perc alatt kiderítenék a kollégát. De már nem érdekes számomra :)
2012. aug. 28. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!